2019. január 24.
Keresés

Cicaharc! Bódi Sylvi így alázza Dukai Reginát!

A magyar modell a nyár elején úgy döntött, hogy véget vet egy korszaknak és elhagyja Sugarbird csapatát. A barna lány a minap pedig némi vagdalkozással illette Dukai Reginát.

Lehengerlő vonzalom Jordán Adél és Szabó Kimmel Tamás között

Július 2-án mutatja be az Orlai Produkciós Iroda Bill Manhoff darabját a Bagoly és cicát a Belvárosi Színházban. Jordán Adél és Szabó Kimmel Tamás bár most játszanak először együtt, gyorsan egymásra kattantak.

Bagoly és Cica a Belvárosi Színházban (komédia)

Jordán Adél és Szabó Kimmel Tamás főszereplésével június végén debütál az Orlai Produkciós Iroda legújabb darabja. A Bagoly és Cica Pelsőczy Réka rendezésében a férfi-nő kapcsolatot boncolgatja.

Napi WTF: Houdini macska meglóg minden ketrecből

Egy franciaországi állatorvosi rendelő minden ketrecéből ki tud szabadulni ez a hihetetlen cicus. Az állatorvos a szökés királyának nevezi a macskát, aki csupán szabad akar lenni.

Zorall - Kamionosok és plázacicák buli

A Zorall zenekar idén ünnepli a 12. születésnapját, amit egy beöltözős bulival és egy hatalmas koncerttel koronáznak meg.

18+ VV Dya szexshopban dobta le ruháit

A Való Világból ismert fekete hajú lány, már a valósághow-ban sem volt szégyenlős, a műsor óta semmit sem változott a plázacica, óriásira műtött mellét még mindig szívesen mutogatja.