2020. február 28.
Keresés

Újabb hírességek csatlakoztak Törőcsik Mari alapítványához

Idén 7. alkalommal kerül megrendezésre a Jótékonysági Maci Aukció, melyet még 2012-ben indított el Magyarországon a Nemzet Színésze, Törőcsik Mari, a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány alapítója és Kárász Róbert, az alapítvány vezetője.

Új VOLT CD és VOLT himnusz

Megjelent a 25. Telekom VOLT Fesztivál CD-je, exkluzív dalokkal és számos, örök érvényű sikerrel, amelyek az elmúlt 25 évet idézik fel. Csak ezen az albumon hallható a VOLT Allstars + Zävodi Jelszó: LOVE című dala, amelyet Demjén Ferenc tiszteletére hazai sztárok adnak elő, és a 25. VOLT himnusza, amit pedig a Punnany Massif jegyez. Eklektikus válogatás a Kispáltól a Wellhello-ig, a Halott Pénztől a Vad Fruttikig. A CD országszerte a MOL-kutakon vásárolható meg, 990 Ft-os áron.

Sztárparádéval ünnepli születésnapját az Abrakazabra!

Az Abrakazabra idén ünnepli 15. születésnapját, amelyet egy rendhagyó bulival tesznek emlékezetessé a tagok. A háttérzenekarként hamar nagy népszerűségre szert tevő csapat mindig hatalmas parti-hangulatot varázsol a közönség soraiban, ám a különleges szülinapi koncerten a megszokottnál is nívósabb fellépőkkel állnak színpadra a debreceni Főnix Csarnokban!

Helló Budapest! Fesztivál

Ha nyár, akkor fesztivál! - Nyári zenei kavalkád a fővárosban a 25 éves Juventus Rádióval a MOM Kulturális Központban. A fesztivál négy napján különböző zenei stílusok elevenednek meg.

Tátrai Band 25. jubileumi koncert a Parkban

Újra együtt! Színpadon a legendás felállás 25 éves a Tátrai Band! Huszonöt évvel ezelőtt, 1989-ben alakult meg a Tátrai Band, a sikert sikerre halmozó legendás zenekar Tátrai Tibor gitárossal, Horváth Charlie énekessel, Pálvölgyi Géza billentyűssel, Kovács Tamás basszusgitárossal és más kiváló muzsikusokkal.

Abrakazabra 15 Éves Születésnapi Megakoncert

Az Abrakazabra zenekar mindig igényes, élőzenés koncerteket ad. A csapat egyedülállóan multifunkcionális. Önálló partyműsorával a holtakat is táncra perdíti, ugyanakkor Magyarország legjobb énekeseit kíséri nagykoncertjeiken, mint sessionzenekar.

EGY ÉLETEM KÉT HALÁLOM bűnügyi vígjáték

Két színésznő, a legendás Kopó című bűnügyi vígjáték főpróbája előtt még egyszer összejön, hogy kihasználva az utolsó lehetőséget, egy kicsit csiszoljon a szövegtudásán.

Határtalan buli volt Szombathelyen!

Méry Péter a magyarságért való összefogás jegyében hívta életre különleges koncertsorozatát, a Határtalan Dal-t.

Charlie a Parkban!

Május 24-én lép fel a Park nagyszínpadán az örökifjú CHARLIE, a rock,jazz, blues, soul és a funky jellegzetesen rekedt hangú előadóművésze.

Határtalan Dal Koncertturné I. állomás

A magyarságért való összefogás jegyében, neves zenészek közreműködésével hívta életre Méry Péter a Határtalan dalt, amely nagyszabású, határon inneni és túli állomásokat érintő turnén igyekszik egybeforrasztani a nemzetet.

Magyarország eddigi eredményei az Eurovízió nemzetközi színpadán

1994 óta kisebb - nagyobb szünetekkel, de Magyarország is részese az Eurovíziós Dalfesztiváloknak. Összeszedtük az elmúlt évek magyar indulóit, legsikeresebb dalainkat és legnagyobb bukásainkat is. Lássuk hogyan teljesítettünk az elmúlt években.

Sorozat váltja le a VV6-ot!

Napi sorozat érkezik a Való Világ helyére. A megszokottal ellentétben, az idei VV show nem tart fél évig, mint elődei, már májusban bezárul a VV kapuja.

Életveszélyesen megfenyegették a Disney-sztárt

A mindössze 5 éves Mia Talerico ( Sok sikert, Charlie! címszereplő kislánya ), halálos fenyegetést kapott az Instagramon. A tengerentúli rendőrség azonnal akcióba lépett, hogy megtalálja a valószínűen elmebeteg fenyegetőt.

Ismeretlen ismerős – Roby Lakatos az Arénában

Rendhagyó karácsonyi koncertet adtak a Papp László Sportarénában Roby Lakatos és vendégei. Bár nem reklámozta a koncertet különösebben a művész, mégis közel teltház fogadta az Arénában. Ferenczi György, Bangó Margit, Király Linda és Charlie is fellépett a hegedűművésszel, akinek még mindig nagy fájdalma, hogy nem igazán ismerik a hazájában. Roby Lakatossal beszélgettünk a koncertről, a múltról és a terveiről Magyarországon.

Charlie ünnepi koncert

Charlie 2013. december 14-én a Club 202-ben ad ünnepi koncertet "Csak a zene van" címmel!