2019. március 20.
Keresés

Peller Anna és Lukács Miki tippjei a gyors elalváshoz

Az ország egyik legszerethetőbb sztárpárja Peller Anna és Lukács Miki. A műsorvezető páros életében sosincs megállás, hiszen a képernyő és színpad közötti ingázás folyamatos iramot diktál. A karrier mellett a sztárpár életének értelme kislányuk Annabella, akinek szeretnének mindent megadni, ezért is kiemeltem fontos az életükben a megfelelő minőségű pihenés. Most elárulják nekünk azon praktikáikat, amivel a folyamatosan pörgő mindennapokban is segít, hogy minél hamarabb álomba zuhanjunk.

Sorozathősök bőrébe bújtak a sztárok

Ki ne szeretne akárcsak egy kis időre is kedvenc sorozatszereplője bőrébe bújni? Iszak Eszti és Dobrády Ákos sincsenek ezzel másként. A csinos műsorvezető az Alkonyattól pirkadatig szexi vámpírlányának, a népszerű énekes pedig a Breaking Bad kémiatanárának, Walter Whitenak öltözött a Telenor MyTV eseményén.

Kémiai laborban randalírozott Puskás Peti

A Puskás testvéreket nem úgy ismerjük, mint akik megijednek a saját árnyékuktól. Petit és Danit már gyerekkorában sem kellett félteni, ha csínytevésről volt szó. Előfordult jó párszor, hogy egy-egy igazgatói intő miatt kellett magyarázkodni szüleik előtt, sőt egyszer egy kísérlet közben családi házukat is majdnem lángba borították.

Önálló műsort kapott Molnár Andi!

Új szerepben láthatják a rajongók Molnár Andit. Az egykori versenytáncos önálló műsort kapott, „A SportKlub kedvencei Molnár Andival” minden nap bemutatja a legérdekesebb, legfontosabb, vagy éppen legszórakoztatóbb sportos pillanatokat. Andi izgatottan várja az új kihívást.

Csúfolták az iskolában Bogit, és Puskás Petit

Mit tehet az a fiatal, akit az iskolában csúfolnak vagy az interneten cikiznek ismerősei? Kihez fordulhat segítségért az a tehetséges egyetemista, aki tele van jobbnál jobb ötletekkel, amelyek megvalósításához egyedül a pénz hiányzik? Az ötletes applikációkról szóló kisfilmeket olyan sztárok értékelték, mint Bogi és Puskás Peti, akik közelről ismerik a fiatalok problémáit. Bogit a vezetékneve, Petit az arcbőre miatt piszkálták iskolatársaik, karrierjük elindításában pedig mindketten sok segítséget kaptak családjuktól és barátaiktól.

Tűz ütött ki a Celeb vagyok, ments ki innen! tábor közelében

Erdőtűz ütött ki Dél-Afrikában. A stáb és a játékban résztvevő celebek jól vannak.

Őket láthatjuk a Celeb vagyok, ments ki innen-ben

Egy sajtótájékoztató keretein belül végre kiderült, kik azok a sztárok, akik október elején Dél-Afrikába utaznak, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen műsor főszereplői lehessenek. A hosszú hetek találgatásainak tehát vége, végre lehullt a lepel a celebek névsoráról.

A Morning Show is Dél-Afrikába költözik!

Közel 9000 kilométer távolságból ébreszt a Morning Show, amivel újra rádiótörténelmet írnak! Októbertől másfél hónapon át Dél-Afrikából szól a Class FM népszerű reggeli műsora. Ez igazi szenzációnak számít, hiszen még sosem volt rá példa, hogy egy piacvezető rádióműsor ilyen hosszú időn keresztül jelentkezzen egy másik kontinensről. A Morning Show stábja számára nincs lehetetlen.

Szabó Zsófi lesz az RTL Klub Liptai Claudiája?

Úgy tűnik Ördög Nóri távozása után az RTL Klub gőzerővel elkezdte keresni azt a műsorvezetőt, aki méltó arca lehet a csatornának. Talán Szabó Zsófi lesz az RTL Liptai Claudiája?

Sebestyén Balázs megint apuka lesz

Ismét apuka lesz Sebestyén Balázs! Az RTL Klub műsorvezetője, és párja, Viki második kisfiúkat várják, a kistestvérnek pedig az első közös lurkó, Beni is nagyon örül.

Vastag Csabi nem megy a dzsungelbe

Hatalmas összegeket fizet ki az RTL Klub csatornája azoknak a sztároknak, akik hajlandóak a Celeb vagyok, ments ki innen műsora miatt szabad ég alá költözni!

Újra ők vezetik a Celeb vagyok, ments ki innen-t!

Ismét érkezik az RTL-Klub műsorára Celeb vagyok, ments ki innen! Most pedig kiderült, hogy újra a jól bevált Sebestyén-Vadon páros jelentkezik majd be a dzsungelből.

Hollywood legnagyobb sztárjaival bulizott Vajna Timi!

Vajna Timiről legutóbb akkor írtunk, mikor kiszivárgottak azok a pletykák, amelyek szerint az RTL Klub csatornája a dzsungelbe küldené a fiatal lányt.

Vajna Timi a Celeb vagyok, ments ki innen-ben?

Ahogy arról már április végén beszámoltunk nektek: az RTL Klub csatornája ősszel újra dzsungelbe küldi a celebeket.

Őket támogatja elkötelezetten Vadon Jani!

Elérkezett az adóbevallás időszaka, amikor a különböző szervezetek adónk egy százalékáért kampányolnak.