2019. május 23.
Keresés

TOTO koncert Budapesten! (2019)

A könnyűzene történetében csak néhány előadó mondhatja el magáról, hogy nagyobb befolyása volt a popkultúrára, mint a TOTO muzsikusainak. A zenekar tagjai szólóban több mint 5.000 albumon hallhatóak, amelyek összesen közel fél milliárd példányban keltek el és több mint 200 Grammy-jelölést gyűjtöttek be.

Magyarországon koncertezik Enrique Iglesias

Tizennyolc év szünet után Enrique Iglesias magyarországi koncertje 2018. március 11-én lesz a Papp László Budapest Sportaréna színpadán. Több éves tárgyalássorozat eredménye, hogy a latin zene hercegeként is emlegetett énekes 2018-as világkörüli turnéjának hét európai állomása között Budapest is szerepel. Enrique Iglesias hatalmas stábbal, zenekara és tánckara kíséretében érkezik Magyarországra. A koncertre 2017. október 18., szerda 10:00 órától lehet jegyet vásárolni.

CARAMEL - 10 ÉV Jubileumi koncert

Jubileumi Nagykoncert a Budapest Arénában
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a TV2 Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba.

James Blunt koncertjén Bogi lesz a nyitó fellépő!

Az angol énekes, James Blunt jövő hétfőn Magyarországra érkezik, hogy teletöltse a Papp László Budapest Sport Arénát, előtte pedig nem más, mint Bogi nyitja az estét, akinek a „We All” című slágert is köszönhetjük.

Amit nem tudtál Kylie Minogue-ról

Már csak pár nap van hátra az énekesnő budapesti koncertjéig. Addig is íme néhány érdekesség Kylie pályafutása kapcsán.

Ákos ismét a slágerlisták élén!

Szeptember végén jelent meg az IGAZÁN című EP-je, amely máris első a MAHASZ albumlistáján!

Michael Bublé koncert a Papp László Sportarénában

Az énekes újabb helyszínekkel bővítette európai turnéját, november 2-án a magyar rajongók is láthatják végre a BudapestArénában!

Ákos újrakezdené egy új dallal

Sok évnyi kihagyás után, ismét közös zenélésre szánta fejét Ákos és Hauber Zsolt. Sajnos ez nem a Bonanza újraéledését jelenti, csupán a két művész közös első szerzeményét "Újrakezdhetnénk" címmel.

A 15 éves Magna Cum Laude nagy durranásra készül

A Magna Cum Laude a '90-es évek végén alakult. Zenei célkitűzésük nem volt más, mint az, hogy tiszta érzelmekkel, fülbemászó dallamokkal átitatott slágereket hozzanak létre.

Kylie Minogue újra Budapesten koncertezik

Kylie Minogue ma bejelentette Kiss Me Once elnevezésű új turnéját. A koncertkörút Nagy-Britániában kezdődik majd ősszel és további 15 országban összesen 31 show-t foglal magába, köztük a magyar koncertet is, amelyre október 18-án kerül sor a BudapestArénában.

Többszörös halhatatlan Peter Gabriel

Az egykori Genesis együttes frontembere nemsokára újra hazánkba látogat. Előtte azonban nem kis megtiszteltetésben volt része. Másodszorra is bekerült a Rock and Roll Hall Of Fame-be, azaz a halhatatlanok közé.

A Deep Puprple előtt játszik az Ivan and the Parazol

Az Ivan and the Parazolt választotta budapesti koncertjére előzenekarnak a Deep Purple. A negyedik születésnapját üneplő magyar együttesnek nem is jöhetett volna zsúfoltabb időszakban a felkérés, de egy ilyen ajánlatra nem lehet nemet mondani.

A Deep Purple kerekre zárja a történetet

A hard rock történetének egyik legnagyobb zenekara, a Deep Purple a többszázezer példányban fogyó és több országban is a lemezlisták élére jutó Now What?! album tavalyi turnéján négy kontinenst érintve 50 koncertet adott – de a jövő héten már indítja is a 2014-es turnészakaszt, mellyel február 17-én a BudapestArénába is eljut.

Nine Inch Nails koncert-ELMARAD!

A Nine Inch Nails bejelentette 2014-es turnéjának részleteit. A koncertkörútnak Budapest is része, a csapat harmadik magyar fellépésére 2014. június 19-én kerül sor a BudapestArénában! A turné az óriási népszerűségnek örvendő új album, a Hesitation Marks megjelenését követi.

Robbie Williams - Swings Both Ways Live Koncert

Robbie Williams, egyedi showman és pop ikon Magyarországra látogat. 2014. április 25-én a Papp László Sportaránában fog felejthetetlen koncertet adni korunk egyik legnagyobb énekese.