2020. február 28.
Keresés

Britney Spears-nek öltözött Katy Perry

Vasárnap este megrendezésre került az idei MTV Video Music Awards, ahol ahogy már mondtuk csodásabbnál csodásabb ruhakölteményekben vonultak végig a sztárok. Az egyik szett Britney Spears figyelmét is felkeltette.

Dívák, akik az erotikát is bevetették! Íme a legszexibb CD borítók!

Ha tetszik, ha nem, a szexualitással bizony mindent el lehet adni. Pontosan tudják ezt az évek óta befutott előadók is, akik nem csak klipjeikben, és nívósabb fellépéseik során mutatkoznak falatnyi ruhadarabokban, de időnként egy-egy daluk lemezborítójára is pikánsabbnál pikánsabb fotókat választanak.

Célkeresztben a fóbiás sztárok

Félelem, viszolygás, undor, ami rettegésben tartja az embereket. A fóbiákat mindenki másként kezeli, van aki pánikrohamot kap, van aki elájul, és van aki szakemberhez fordul tanácsokért. Így tett legutóbb Adele is, aki a fotósoktól retteg, és végül egy pszichológus segítségét kérte, hogy csökkentsék a rá nehezedő nyomást.

Férfiak szagolhatják Rihannát

Rihanna a férfiaknak kedvez egy új illattal. A barbadosi díva Twitter oldalán adta hírül, hogy egy hihetetlenül szexis, férfias parfümre számíthatunk, amelytől a csajok garantáltan megőrülnek majd. Olyan szinten, hogy többé nem akarják levenni a pasik pólóit!

Saját fehérnemű kollekciót tervezett Britney Spears

Az énekesnő Instagram oldalának köszönhetően az utóbbi időben felfedezhettük, hogy Britney Spears ismét fantasztikus formában van. Ez pedig nem véletlen, hiszen új kampányában nem takarja túl sok ruha.

Mint két tojás! Hasonmás hírességek!

Emlékszel az iskolapadban eltöltött évekre, mikor a dolgozatok előtt azt kívántad bárcsak lenne egy ikertestvéred, és ő vizsgázna helyetted? Sajnos a kívánság sokunk számára csak óhaj marad.

Sztárok, akik nem kellettek a Playboy Magazinnak

A Playboy atyja, Hugh Hefner igen csak magasra teszi a mércét, ha címlapfotózásról van szó. A legnépszerűbb férfimagazinba nem kerülhet be csak úgy akárki.

Várandósan pózol a címlapon Hujber Feri felesége

Meztelenül állt kamerák elé Hujber Feri hat hónapos terhes felesége Cynthia, aki a képeken nagyon szexi és provokatív.

Szőrös és túlsúlyos lett Britney Spears?

Egy izraeli művész arról híres, hogy vicces és gusztustalan dolgokat tesz. Most éppen egy Britney Spears klipbe vágta be magát, nem is akárhogy!

Eltörte táncosa orrát Britney Spears!

A szőke énekesnő sosem kímélte stábját, így táncosait is alaposan átmozgatja a világsztár. Legutóbb azonban perig fajult egy ballépése.

10 címlap, amit tuti nem felejtesz el!

Félpucér lányok, édeshármas, rasszizmus. Akadnak címlapok, amelyek örökre az olvasók emlékezetébe vésődnek, ám nem éppen pozitívan. Válogatásunkban összeszedtünk 10 olyan borítót, amely akkoriban tucatnyi embert kiborított. Persze akad bőven olyan, ami ma is közfelháborodást okozhatna...

A legmenőbb pink hajú sztárok

Sokan gondolják úgy, hogy a hajfestés nem egészséges a hajkoronánkra nézve, ám minden bizonnyal még többen vannak, akik szívesen nyúlnak a különböző színezékekhez. A paletta szélessége manapság szinte már határtalan. Új sorozatunkban az igazán vadító tónusoktól sem visszariadó sztárokat szedjük össze, most elsőként a rózsaszín árnyalattal próbálkozó hírességeket láthatjátok.

Undorító! Színpadon hányták le Lady Gagát!

Csütörtök este igazán „ különleges” shownak lehetett részese az a kétezer ember, aki részt vett Gaga koncertjén a SXSW-n. Egy hivatásos okádó ugyanis lehányta a provokátor énekesnőt!

Street Style Hollywoodban - Avagy a sztárok is emberek

A világsztárok nemcsak a vörös szőnyegen kapnak nagy figyelmet, hanem a hétköznapokban is. Sokan szedik ízekre mindennapi viseletüket. Így figyelniük kell arra is, hogy miben lépnek ki az utcára, mert ha túl slamposak, rögtön a legrosszabbul öltözött sztárok listáján találják magukat.

Krasznai Tünde riporternővel csókolózott

Most nem a felnőtt-filmes korszakáról beszélünk Krasznai Tündének. Az énekesnőt egy karácsonyi bulin kapták rajta, amint egy riporternővel csókolózik. Az X-Faktor harmadik helyezettje nem titkolja az esetet, sőt büszkén beszél róla.