2019. április 18.
Keresés

Újra szingli Tóth Gabi

Véget ért Tóth Gabi és Trap kapitány, azaz Molnár Tibor kapcsolata - írja a 24.hu. Úgy tudják, az énekesnő a Passió próbái alatt szakított a fiatalemberrel.

Kocsis Korinna a világ meghódítására készül

A gyönyörű Kocsis Korinna újabb világmegváltó lépést tervez: decemberben összeméri szépségét az egyik legrangosabb nemzetközi verseny, a Miss Supranational mezőnyében.

Korona dobálással végződött a szépségverseny!

Van, aki nem tud veszíteni és ennek még hangot is ad! Sheislane Hayalla bizony képtelen volt elfogadni, hogy "csak" udvarhölgy lett a Miss Amazon szépségversenyen.

Férfiasságukat is közszemlére bocsátották a divatbemutatón!

A divatszakma legnagyobb botrányai a képszerkesztők által túlságosan megmanipulált sorozatokon, valamint a legújabb kollekciókat bemutató kifutókon robbannak leggyakrabban.

Elkapták a hackert, aki ellopta Madonna dalait

December közepén egy idegen töltötte fel az internetre Madonna megjelenés előtt álló RebelHeart albumának félkész dalait. A világsztár március 15-re tervezte a CD megjelenését, amelyről 6 számot publikáltak az iTunes-on. A szerzemények 36 országban a slágerlisták élére kerültek.

Botrányt okozott Sia új klipje

Közel egy hete jelent meg Sia legújabb videója, amelyet Elastic Heart című számához forgatott. A kisfilmben egy küzdelmes táncot láthatunk, amely alaposan felkavarta a világot.

Megvert egy férfit Usher

Az énekes barátnőjével együtt Miamiban töltötte a szilveszter éjjelt, ám a night clubban balhéba torkollott a bulizás. Usher nagyon nem bírt magával.

Negyedszer is Madonna a Versace arca!

Madonna Interview számára készített fotósorozata szinte vírusként terjedt a múlt héten. Most pedig kiderült, hogy a botrányhősnő a Versace új arca. Annyira nem is új, hiszen a világsztár immáron negyedszer képviseli a márkát.

Újabb sokkoló címlapon Madonna!

Madonna egy igazi provokátor, aki újra és újra képes bebizonyítani, hogy nemcsak a 20 évesekké a világ. Az 56 esztendős világsztár egy-egy megmozdulásával pillanatok alatt képes feledtetni velünk Miley Cyrus, vagy éppen Lady Gaga botrányait!

Megdöbbentő ajándékot kapott Miley Cyrus

Miley Cyrus vasárnap ünnepelte 22. születésnapját. A botrányhősnő egy hollywoodi klubban partizott barátaival, és párjával, Patrick Schwarzeneggerrel.

Szavazz az MTV EMA legjobb pillanatára!

Az MTV EMA 20. évfordulója alkalmából a rajongók kiválaszthatják, melyek voltak a kedvenc pillanataik a díjkiosztó gála eddigi története során. Az MTV már összeállította saját Top 20-as listáját, amelyen olyan népszerű sztárok emlékezetes színpadi pillanatai szerepelnek, mint Katy Perry, Beyoncé, Rihanna vagy éppen Madonna.

Madonna Lady Gagát savazza új dalában

Two steps behind me címen kerül hamarosan a boltokba Madonna legújabb lemeze. A címadó dalról már most érezhetjük, hogy igen pikáns és provokatív lesz. A korongról egyelőre nem kerültek nyilvánosságra információk, ám a szóban forgó dal egy részlete máris kiszivárgott.

Botrány! Ököllel verte barátnőjét Curtis!

A lány sokkoló fotója a Blikk munkatársainál landolt, és így kiderült: Curtis megütötte őt. Sőt, már korábban is többször tettlegességig fajultak a veszekedések. Kapcsolatuk sosem volt éppen sétagalopp, de egy nő megverésére aligha van magyarázat.

Rihanna elfelejtette a szöveget! Bedrogozva lépett színpadra!

Hatalmas csalódást okozott szingapúri rajongóinak a barbadosi énekesnő. Rihanna ugyanis annyira be volt drogozva, hogy a szöveget és a lépéseket is elfelejtette.

Csukott szemmel vezetett Kelemen Anna

Kelemen Anna napról-napra képes meghökkenteni az Édes Élet nézőit. A szőke kebelcsoda most ismét egy hajmeresztő történettel állt elő.