2019. február 20.
Keresés

Zombi üldözi plátói szerelmét a Follow The Flow új klipjében

A Follow The Flow az elmúlt évben ismét láthatóan közelebb került a nagyszínpadokhoz. Taroltak a videóik a YouTube-on, amelyeket több, mint 5 milliószor játszottak le csak 2017-ben, miközben az év számos koncerttel, MR2 Akusztik felvétellel és új dalok készítésével telt.

Dukai Regina: „Nem lehet kihozni a béketűrésemből!”

Épphogy elkezdődött az év, és az R’n’B’ All Stars tagjai máris próbaterembe vonultak. Dukai Regina, Johnny K. Palmer és BLR egy stúdióban találkoztak, hogy felkészüljenek a következő hetek fellépéseire. A közös zenélés azonban nem teljesen a megszokottak szerint alakult.

Íme a Top 10 legösztönzőbb magyar sláger!

A zene gyógyító hatására vágyunk, amióta a világban hangot adtak a dallamok. Nincs szükség tudományos magyarázatra, hogy megállapítsuk: a zene hatással van az emberekre, legfőképp pszichológiailag.

Szexi tánccal hódít Dér Heni

2013-ban felrobbant az internet, amikor Miley Cyrus az MTV Video Music Awards díjátadóján milliók szeme láttára rázta a fenekét a színpadon - a twerkelés azóta fogalommá vált.

Dér Henit nem vették komolyan a Sugarloaf-ban

A bájos énekesnő majdnem 10 esztendőn át volt a Sugarloaf bandájának frontasszonya. A minap pedig az M1 reggeli műsorában faggatták a kiválásról. Vajon Heni megbánta döntését?

Curtis nem titkolja tovább! Kefir a múzsája!

Az idei Comet gála ugyan díjat nem hozott Curtis-nek, de a jó hangulathoz ő is adott jókora adagot. Ugyanis fellépőként részt vett a díjátadón, Majkával együtt.

Ők lettek a 2014-es Viva Comet díjazottjai

Szerda este megrendezésre került a 14. Viva Comet díjátadó gála, ahol kiderült, hogy kik a legnépszerűbb előadók. Díjat vitt haza többek között a Hooligans és Hien is.

Focisták, szupermodellek és világsztárok a VIVA Comet színpadán

Ma este kiderül, kik voltak az elmúlt év legnépszerűbb előadói. Idén immáron 14. alakalommal rendezik meg a minden évben sikert arató VIVA Comet-gálát.

Majka & Curtis & Deego aka Diggieman a Budapest Park-ban

Mikor a Nap a Dunába ömlik a Rákóczi híd alatt, a Parkban az emberek tomboló árrá változnak, hogy mások meglovagolhassák tajtékjukat. A zene 4 tánctéren tölti ereid élettel, hol a gitárok ereje, hol a DJ-k ütemjele vezet, hogy sose tévedj el!

Majka pofán vágta Dopemant!

A két rapper még 2002-ben, a Való Világ első szériájában ismerkedtek meg egymással, amikor is Dopeman pár nap erejéig beköltözött a villába.

BRAVO OTTO 2013: Így tündököltek a sztárok

Szombat este 20:00 órától a WestEnd City Center tetőteraszán adják át az Arany Indiánokat a fiatalok idei kedvenceinek. Összeállításunkból kiderül, hogy tavaly milyen szettekbe bújtak a nyertesek, a jelöltek, és a többi egybegyűlt híresség!

Fonogram 2013: Így vonultak végig a sztárok!

Vasárnap este megrendezésre kerül az egyik legrangosabb hazai zenei díjátadó, a Fonogram! Az idei gála teljesen másnak ígérkezik, mint korábban!

Díjleső 2014: Viva Comet - Ki lesz a legjobb férfi előadó?

Egy este júniusban, mikor a hazai celeb világ krémje összegyűlik, hogy megünnepelje a fiatalok favoritjait. A Comet gömbök idén is a Papp László Budapest Sportarénában találnak gazdára.

Díjleső 2014: BRAVO OTTO – Melyik lesz az Év dala?

Április elején kihirdették a BRAVO OTTO hivatalos jelöltjeit. A közönség 25 magyar, és 25 külföldi előadóra szavazhat, valamint egy magyar hírességnek megvoksolhatja a BRAVO IDOL arany indiánját is.

Együtt főzőcskézett Fluor, Kállay, BLR és ByeAlex

Titkos grillreceptek, illatos zöldségek, némi fűszer és négy mindenre elszánt énekes – Fluor, Kállay-Saunders András, ByeAlex és BLR kis időre félredobták a mikrofont, és helyette fakanalat ragadtak.