2019. február 22.
Keresés

Sopronban lép fel a legtöbb magyar produkció

A legnagyobb nemzetközi fesztiválelismerést nemrég besöprő Telekom VOLT Fesztivál szervezői büszkék arra, hogy a változatos világsztár kínálat mellett Sopronban lép fel a legtöbb hazai produkció is, felvonultatva a műfajok széles tárházát. Közülük most százat soroltak fel a 2016-os felhozatalból. Június 28-án indul a VOLT.

Hódíts idén nyáron olívazöldben és marsalában!

Ezen a nyáron igazán sokféle stílus közül választhatunk, a közös bennük mégis az, hogy ebben az évben divatba jön a nőies nő!

Bikini koncert a Parkban

A zenekar, amely sosem megy ki a divatból. Kortól, nemtől, politikától függetlenül mindenféle ember fellelhető a Bikini rajongótáborában, akik becsülettel meg is tisztelik jelenlétükkel a bandát minden koncert alkalmával.

Üzletasszony lett a férfimagazinok sztárja

Fekete Tünde nevét első sorban a férfimagazinok kedvelői ismerhetik. A fiatal lánynak mindene a sport, és versenyzőként is próbára teszi magát a közeljövőben!

Bikini koncert a Barba Negra Trackben

Új turnéval szórakoztatja a nagyérdeműt a legendás Bikini zenekar.

Kétszeres magyar bajnok az Éjjel-Nappal Budapest sztárja!

A napi sorozat egyik legfrissebb sztárja, Vanda ezidáig nem dicsekedett el vele, hogy kétszeres magyar bajnok!

5 fürdőruha, ami a 2014-es nyár slágere lesz!

Sok lány retteg a nyár nagy slágerétől, vagyis a fürdőruha szezontól. Mi most segítünk neked abban, hogy a legtrendibb formádat tud megmutatni az év legmelegebb évszakában.

Kiss Virág bombázó, okos és az Arnold Classic 3. legjobbja

A Music FM születésnapi buliján rengeteg meghívott vendéggel találkoztunk, többek között a bronzérmes Kiss Virággal, aki az Egyesült Államokbeli Columbusban az Arnold Classicon bravúros helyezést ért el.

Magyar lesz Arnold Schwarzenegger utóda?

Egy igazán különleges eseményen vettek részt hazánk sztárjai. A rendezvény az IFBB szervezet tavaszi szakmai szemléje volt, ahol bemutatták az Arnold Classicra utazó magyar csapat tagjait.

Különleges dalokat ad elő a Bikini a ZP-ben

A megszokottnál kicsit eltérőbb programmal, az ismert slágerek mellett ritkábban játszott dalokkal érkezik a Rákóczi híd budai lábához az ország egyik legnépszerűbb zenekara, a Bikini. A csapat turnéja lassan a végéhez közeledik, aminek egyik legfontosabb állomása idén is a Zöld Pardon-béli koncertjük lesz, szeptember 21-én, szombaton este, 20 órától.

Gellért a divat strandja - Hollywood ihlette fürdőruhák

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. a Sonia Produkciós Kft. szakmai együttműködésével pályázatot írt ki, melynek célja az 1940-es, 1950-es évek strandöltözékeinek modern szemléletű, mai értelmezésű feldolgozása, beemelése a hazai divatszakma iránt érdeklődő közönség látóterébe. A kiválasztott és legyártott pályamunkák egy nagyszabású fashion show keretén belül mutatkoztak be 2013. augusztus 29-én, a Gellért Fürdő hullámmedencéje felett épített látványos kifutón.

Érzéki fürdőruhás reklám Anita Hodosival!

Ismét magyar modell a Blank magazinban!