2019. január 20.
Keresés

Új gyűjtőállomással bővült a MOL Bubi közbringarendszer

Ónodi Eszter, Németh Lajos, Magyar Bálint és Kárász Eszter avatták fel a legújabb MOL Bubi gyűjtőállomást, amely a WestEnd épületegységéhez tartozó Hilton Budapest City előtt nyílt meg. A hírességek mindennapjaik során is rendszeresen kerékpároznak, most is örömmel tesztelték az új bringákat.

Tóth Gabi: "A vagány, fiús, laza stílust részesítem előnyben"

Hazánk legstílusosabb hírességei idén is bebizonyították, hogy a divat és a környezettudatosság kéz a kézben jár. A Madách tér vörös szőnyegén megrendezett rendhagyó divatbemutatón ezúttal Boggie, Odett, Haumann Máté, Trokán Nóra, Csobot Adél, Tóth Gabi, Danics Dóra, Orosz Barbara, D. Tóth Kriszta és Lakatos Márk mutatták meg két keréken gurulva legstílusosabb bringás szettjüket. A sztárok után a legtrendibb civil versenyzők vonultak fel, akiket többek között Buda Marci és a USE divattervezői zsűriztek az InStyle magazin és a CycleChic rendezvényén.

Péter Szabó Szilvia: „Nagyon veszélyesnek tartom a városi biciklizést”

Péter Szabó Szilvia ugyan rendszerint autóval közlekedik, az állami közlekedésbiztonsági program szegedi állomásán kiderült, hogy kerékpáros tudása sem kopott el az évek alatt. A népszerű énekesnő a Kreszfelfrissítő.hu online tudáspróbáján 80%-os eredményt ért el.

Bringázz te is a sztárokkal a vörös szőnyegen!

Június 5-én megtelik a Madách tér a legstílusosabb bringásokkal! A divat és a környezettudatosság jegyében született „Bringával a vörös szőnyegen” elnevezésű rendezvényen a civil versenyzők mellett olyan stílusos hazai sztárok mutathatják meg legtrendibb bringás szettjüket, mint Horányi Juli, Odett, Lakatos Márk vagy Trokán Nóra. A városi biciklizést népszerűsítő, divatbemutatóval egybekötött versenyre még május 27-ig lehet jelentkezni, az InStyle oldalán.

Mozgás Éjszakája a Hősök terén

Pinpongoztál már a Hősök terén? Június 28-án 22.00 órás kezdéssel 10+1 sportágban próbálhatod ki magad a holdfényben.

Eplény Bike Fest

A Bakony legnagyobb bringás fesztiválja újra startol! Május 31 - én és június 1-jén újra beveszik a bringások az eplényi Bringarénát. A tavaly debütált Bikemag Eplény Kupa cross country verseny időpontjában ezúttal összesen négy kerékpáros és számos családi program várja az érdeklődőket.

Bike and Roll évadnyitó túra

A Majdnem Híres Rocksuli,az első magyar akkreditált zeneipari menedzserképzés sokadszorra szervezi meg nagy sikerű popkulturális kerékpártúráját, a Bike and Rollt, amely a budapesti popélettel kapcsolatos legendás, aktuális vagy éppen titkos helyeket térképezi fel utazva az időben régmúlttól a jelenig, sőt a közeljövőig.

Tilla: Sisak nélkül halálos lehet a biciklizés!

A Nemzetközi Közlekedési Hatóság arra hívta fel a figyelmet, hogy akár kerékpáron, akár motoron közelekedünk, figyeljünk oda biztonságunkra. A kutatások szerint egy motorkerékpáron, vagy segédmotoros kerékpáron közlekedő ember halálozási kockázata 18-szor nagyobb, mint a személygépkocsit vezetőkké.

Gépek lázadása a konditeremben

A keddi edzés után nem kicsi izomlázzal botorkáltam be a mai erőpróbára. A remény rabjaként csak arra tudtam gondolni, hogy nem az izomlázra fogunk rágyúrni.

Budapest becsületes város

Mint azt mindenhol olvashattuk, előkerült a japán világutazó biciklije, így nem került az ország kellemetlen helyzetbe azért, mert a társadalom egy része nem képes betartani az alapvető szabályokat. Meglepő eredményre jutott egy nemzetközi kutatás, mely szerint Budapest a harmadik legbecsületesebb város a világon, persze azért nem árt vigyázni.

Lilunak nincs ki mind a két kereke!

Műsort vezet, blogot ír és felszabadultan tombol a Rolling Stones zenéjére Lilu, aki a mindennapi pörgés elől Szentendrén talált nyugalmat. Férjével és kisfiával Dáviddal gyakran bicikliznek kikapcsolódásképpen, így a család hármasban rója az utakat, közben pedig néha előfordul, hogy kisebb kalandokba keverednek. Lilu ugyanis notórius eltévedő.

Nyeregbe pattantak a szexi jelölt lányok

Pünkösd alkalmával biciklit ragadtak a VIVA Comet fiatal énekesnői és egy jól sikerült mini-túra keretében körbekerekezték a Városligetet, majd Hien, Odett, Barbee, Radics Gigi és Janicsák Veca ladikba ültek a Liget csónakázótaván. Biciklizésben és evezésben mindannyian egyformán ügyesnek bizonyultak – a Cometen azonban csak egyikük lehet a legjobb…