2020. február 18.
Keresés

Karda Bea kigyógyult a rákból

Az énekesnő kigyógyult a rákból, és a szervezete 5 évvel fiatalabb a naptári koránál - derült ki egy teljes körű orvosi, természetgyógyászati kivizsgáláson.

Íme az influenza árulkodó tünetei. Ne vedd félvállról!

A szakemberek szerint hazánkat is elérte az influenzajárvány. A környező országokban már minket megelőzve felütötte fejét, de itthon is egyre többen keresik fel a rendelőket influenzaszerű tünetekkel. Ezért most fokozottan érdemes odafigyelünk a megelőzésre annak érdekében, hogy egy komolyabb betegség, vagy akár egy kellemetlen nátha, megfázás elkerüljön minket.

Gyógyulj a gőz fölött

Rózsa, ásványi anyagok, sós víz, eukaliptusz és ópium – még ha elsőre furcsán is hangzik, mindegyik az inhaláláshoz kötődik. Az emberiség története során a különböző népcsoportok, más-más gyógynövények és főzetek hatásában hittek. Ezek közül sokat ma már nem szívesen alkalmaznánk, van azonban olyan, ami évezredek elteltével is megállja a helyét.

Így vészeljük át az influenzát!

Az októberi és novemberi hónapok beköszöntével, mindannyian nagyobb eséllyel kapjuk el a szezonális betegségeket. A nátha és influenza kellemetlen tünetei senki számára sem ismeretlenek, de annak érdekében, hogy ez az időszak ne csak a betegségekről szóljon, érdemes minél jobban megismerni a megelőzés és gyógyítás legfontosabb lépéseit.

Magyar sztárok, akik bevállalták a hidegzuhanyt!

Pár hete indult el az amerikai őrület, amely szerint az emberek egy vödör jeget vagy jeges vizet öntenek a fejükre. Az Ice Bucket Challenge néven elterejedt jótékonysági akcióban, aki részt vesz, az leönti magát jeges vízzel, aztán kihív valakit (akár többet), hogy csinálja utána. Aki nem vállalja be, annak perkálnia kell.

A betegség megelőzésére hívja fel a figyelmet a csinos színésznő!

A mellrák egy igen kényes, de mindennapi téma, a nők leggyakoribb rosszindulatú daganata. Gyakorisága növekedést mutat, főleg az idősebb korosztályban.

Rosszul lett és lemondta fellépését Majka!

Majka szíve 2002 óta bajlódik. A rapper szívritmuszavarral küzd, mellyel többször feküd már kés alá, ám a probléma sajnos mind a mai napig fennáll.

Bajor Imrén már az orvosok sem tudnak segíteni

Bajor Imrének szomorú hírrel kellett haza érkeznie Kínai útja után. A színészek már a kínai csodaorvosok sem tudnak segíteni, azt tanácsolták neki, minél több időt töltsön szeretteivel.

Tippek a takaró alól

Verőfényes tavaszi napsütésben eszünkbe sem jut szabad perceinket otthon tölteni, sőt egykettőre ledobjuk magunkról a télikabátot és a meleg holmikat. A csalóka időjárás azonban könnyedén megtréfálhat minket, és hamar szobafogságra kényszerülhetünk a megfázás miatt. Ilyenkor sem kell azonban csüggedni: néhány tipp a takaró alól, és máris élvezhetjük a jó időt.

Zenével segítenek rákos gyerekeken a sztárok

Nemes ügyhöz csatlakozott Szabó Kimmel Tamás és Mező Misi. A Zenével a Rákos gyermekekért alapítvány tagjai személyes jelenlétükkel, valamint a zene erejével próbálnak mosolyt csalni a kis betegek arcára.

Ada elárulta titkát

Napok óta élvezzük már a verőfényes reggeleket, és a csalóka napsugarak hatására már sokakról a kabát is lekerült. A hőmérő higanyszála azonban a korai órákban még a 10 fokot sem éri el, így könnyen megbetegedhetünk, ha nem figyelünk oda az öltözködésre.

Selena Gomez gyógyíthatatlan betegséggel küzd

Selena Gomez múlt héten lemondta az ázsiai és az ausztráliai turnéját is, menedzsere szerint az énekesnőnek a felreppenő pletykák ellenében nem kimerültség miatt kellett törölnie a fellépését, hanem annál sokkal súlyosabb problémái miatt.

"Átmenni a túloldalra nem szomorú dolog" - megható üzenet!

Abigail Smith halálos ágyáról mosolyogva üzent családjának, barátainak és a világnak. A fiatal lány hivatásos fotós volt, akinél 2012-ben a rák egyik ritka fajtáját diagnosztizálták.

Sugárkezelés vár Varga Viktor kedvesére

Varga Viktor szerelmét, Cinthya Dictatort közel egy hónapja műtötték meg nyirokmirigy daganat miatt. Viktor végig kitartott barátnője mellett a nehéz időszakban, de azt mostanáig nem tudták, hogy most jön még csak a java.

A tüsszentés legyengítheti szervezetünket

A nátha szervezetünkbe való fészkelésének első tünete a torokfájás, az orrdugulás és a tüsszögés, amelyhez később fejfájás, köhögés, rekedtség és láz is társulhat.