2020. február 26.
Keresés

9. Coca-Cola Testébresztő Fitnesznap

Egy nap, ahol együtt mozoghatsz Katus Attilával, Béres Alexandrával és sok más sikeres, elismert edzővel a Syma Rendezvényközpontban. A 9. Coca Cola Testébresztő napon több mint 10 teremben várnak rád izgalmas programok.

Béres Alexandra kutyaterápiának köszönheti gyógyulását

Béres Alexandra nem volt kutyabarát, sőt egyenesen rettegett a négylábúaktól. Ma azonban szinte el sem tudja képzelni az életét nélkülük.

Harsányi Levente cenzúrázza a meséket

Híresek és felelős szülők is egyben. Hazai sztárok Magyarország vezető gyermekcsatornájával együtt kampányolnak az olvasás és a mese fontossága mellett.

Király Viktor egy napra szuperhős lehetett

Ki ne szeretett volna akár csak rövid időre is űrhajós vagy szuperhős lenni? Sztárjaink sincsenek ezzel másként. Király Viktor gyermekkora óta rajong a képregényekért, ezért az énekes boldogan öltötte magára a szuperhős jelmezt a Telenor Próbafülke installációjában.

Magyar lesz Arnold Schwarzenegger utóda?

Egy igazán különleges eseményen vettek részt hazánk sztárjai. A rendezvény az IFBB szervezet tavaszi szakmai szemléje volt, ahol bemutatták az Arnold Classicra utazó magyar csapat tagjait.

Király Viktor és az X-Faktorosok útvesztőbe kerültek

Király Viktor a napokban egy elvarázsolt labirintusba járt, ahol teljesen elvarázsolták a hullócsillagok, a vonatok és a virtuális repülők. Az izgalmas programra Péter Szabó Szilvia, Béres Alexandra és az X-Faktorból Batánovics Lili, Eckert Anikó és Tóth Marci is vállalkozott.

Kislányáért aggódott Béres Szandi!

Örömmel és bánattal teli hetek vannak a fitneszlady mögött! De vajon miért kellett folyamatosan a kislánya miatt aggódnia? Most ez is kiderül!

Rekord és sztár kavalkád a Fitbalance-on!

Sportprogramok tömkelege az Arénában.