2018. október 20.
Keresés

Majka & Curtis Aréna nagykoncert 2018

Számtalan telt házas klubkoncert és megannyi nagyszínpados fesztivál fellépést követően MAJKA és CURTIS 2018. március 17-én először lép fel a Papp László Budapest Sportarénában!

A nyár slágere!! Király Viktor feat Majka & Curtis

Majka & Curtishez csatlakozott Király Viktor és megírták az év slágerét.

Nagy Feró és Majka üzent a VOLT-ról!

Bár már beindult az élet a Balaton Soundon, két üzenet még érkezett a VOLTról. Míg Majka legvadabb backstage storyjairól csak sejtelmesen mesél, Nagy Feróék megosztották legviccesebb backstage történeteiket, stílusosan a VOLT Jana Színpadának backstage-ében.

Majka: "Bántja az egónkat, hogy mellőzve vagyunk!"

A rapper tagadhatatlanul sikeres zenei és tévés területen egyaránt. Majka többször hangot adott már, hogy bántja, hogy a szakma nem ismeri el (ami nem az ő szegénységi bizonyítványa).

Majka: "Szeretem hallgatni a szuszogását, amikor mellettem alszik"

Majoros Péter „Majka” az Év Médiaszemélyisége lett. Ezt a megtisztelő címet egy kemény televíziós etap után erdei környezetben családja körében szerette volna megünnepelni.

Íme a Top 10 legösztönzőbb magyar sláger!

A zene gyógyító hatására vágyunk, amióta a világban hangot adtak a dallamok. Nincs szükség tudományos magyarázatra, hogy megállapítsuk: a zene hatással van az emberekre, legfőképp pszichológiailag.

Majka & Curtis szezonnyitó a Cotton Clubban

MAJKA és CURTIS 2011-ben készítette el első közös dalát "Bomba vagy baby" címmel ami úgy lett hatalmas siker, hogy egyetlen egy rádió vagy tv csatorna játszotta volna. Mégis 3.500.000 letöltést produkált. Ez a siker együtt tartotta a két előadót akik azóta több száz hazai és külföldi felkérésnek tesznek eleget. Legnagyobb slágerük a Belehalok 22.000.000 letöltésnél jár mellyel a legnézettebb Magyar videóklip lett. 2012-ben megjelent közös nagylemezük a “Belehalok” nevét viselte és több hétig vezette a MAHASZ és a Magyarországi iTunes listát. Új dalukkal, mely az Elvitted a szívemet címet viseli, ismét megújulnak, miközben minden hónapban teltházas bulikat adnak a Cotton-ban.

Majka és Curtis szerint a vidéki közönség sokkal hálásabb

Az idei EFOTT fesztivál fellépőinek sorából nem maradhatott ki Majka és Curtis. A srácok ismét hatalmas bulit nyomtak le. Szerintük egy vidéki közönség sokkal hálásabb a pestinél, mondván, hogy ők elkényelmesedtek.

Majka & Curtis koncertjén csápolt fél Budapest

Múlt péntek este a főváros egyik legnépszerűbb szabadtéri szórakozóhelyén, a Budapest Park-ban adtak koncertet a rapperek. A srácok alaposan felrázták az éjszakát!

Majkáék nem voltak alkohol befolyásoltság alatt

Legalábbis ezt állítják a legújabb videóklipjük forgatásáról. Majka és Curtis most Dynamic-kal állt össze egy dal erejéig.

Curtis és Majka módjával iszik a bulik előtt

A 8. Pannónia Fesztivál sajtótájékoztatóján jártunk, ahol több fellépő is jelen volt. Rengeteg információt osztottak meg a sajtó képviselőivel. Mintegy száz hazai és külföldi fellépő, köztük az amerikai Offspring is ott lesz az idei PaFe-n június 5. és 8. között Szántódpusztán.

Majka: "Ivással, bulizással és csajozással teltek a kamaszévek"

Majka, Hooligans, EDDA vagy éppen Paddy and the Rats,- nem csupán az a közös bennünk, hogy velük is találkozhatsz az idei EFOTT-on és mindannyian kötődnek Borsod megyéhez. Fiatal koruk legvadabb bulijait itt élték át, Miskolctapolcára pedig garantáltan visszahozzák az egykori esték feledhetetlen hangulatát.

Las Vegasban kaszinózott Majka és kisfia

Majka és kis családja Las Vegasnak vette az irányt. Körbejárták a nevezetes helyeket, lélegzetállító alakokkal találkoztak, és egyszerűen jól szórakoztak Majkáék.

Majka és Curtis kézről kézre adja a csajokat

A rajongók este 8 óra után kicsit több, mint 4 percig tapadtak a monitorra, ugyanis Majka és Curtis legújabb klipje debütált. Most már nem titok, hogy a srácoknak Csak te létezel!

MAJKA & CURTIS live + klipforgatás

Majka és Curtis egy felejthetetlen élő koncerttel készül a Barba Negrába, amit egy klipforgatással tesz különlegessé.