2018. május 27.
Keresés

REKORDOT DÖNTÖTT AZ EFOTT PÉNTEKEN

A Velencei-tó partján rendezett fesztivál hivatalos 2. napján (szám szerint a 4.-en) több mint 30 ezer ember fordult meg. Ezzel minden idők leglátogatottabb napját könyvelhette el az EFOTT. Legtöbben a jamaicai Sean Paul showjára voltak kíváncsiak, köztük Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs is.

Örömlányként pózol Palvin Barbi

A magyar szépség legújabb munkáját a L’Officiel magazinban láthatjuk. A fotók kissé felkavarták az állóvizet, ugyanis Barbi örömlányt alakít a képeken.

Csupasz fenekével hódít Palvin Barbi

Palvin Barbi munkái mindig izgalmasra sikerednek, és ha valaki azt gondolná, hogy ennyi sorozat után nem tud valami újat mutatni a magyar szépség, akkor az téved! Barbara jelenleg a francia Madame Figaro magazinban tündököl!

Horror, erotika és világmárkák! Íme a hónap divatanyagai!

Nem véletlenül mondják szerte a világban, hogy a magyar nők a legszebbek! Hiszen gyönyörűbbnél gyönyörűbb modelljeink vannak, akik munkáikkal újra és újra nem csak a divatszakma nagyjait és kritikusait, de a férfiakat is meghódítják. Összeállításunkban most az elmúlt hetek legcsodálatosabb fotósorozatait szedtük össze!

Palvin Barbi már megtalálta a nagy Ő-t?

A világ egyik legkeresettebb modelljét többek között olyan világsztárokkal hozta össze a nemzetközi sajtó, mint Justin Bieber, vagy éppen a One Direction tagja, Niall Horan. A szépség szíve azonban nem értük, hanem egy magyar srácért dobog.

Világsztárok, akik megvoltak Palvin Barbinak

Palvin Barbi karrierje több esztendeje már, hogy egyre feljebb ível. A magyar modell népszerűsége töretlen, szépségének még a legnagyobb világsztárok is behódolnak.