2019. május 23.
Keresés

10 érdekesség a SOJA zenekarról

5 hét múlva adja első önálló koncertjét a legnépszerűbb amerikai reggae banda, a SOJA. Addig is tíz érdekesebb információ a zenekarról, nem csak rajongóknak:

The Carbonfoals a Barba Negra Trackben

A zenekar valamikor 2000-ben alakult dj Titusz egyik zenei projektjeként, zenekarként a 2001-es Sziget Fesztiválon debütáltak. Az első nagylemezük Poisoned Goulash címmel 2004-ben jelent meg. 2006-ban csatlakozott a zenekarhoz Fehér Balázs énekes, akivel elkészítették második nagylemezüket a Carbonheratot (2008). A zenekar azóta folyamatosan koncertezik, járja az ország klubjait és fesztiváljait, de rendszeresen fellépnek a szomszédos országokban, illetve adta már több koncertet Németországban és az Egyesült Királyságban is.
2010-re Magyarország egyik legismertebb koncertzenekara lettek és elkészítették Carbonsoul című lemezüket, aminek egyik legsikeresebb dala a Hideaway, több mint 1,6 milliós letöltést produkált a Youtube-on.
2012-ben jelent meg Carbonsweet című lemezük, ami 2013 tavaszán aranylemez lett. A zenekar jelenlegi felállása: Fehér Balázs - ének, Bicskei Titusz - dj, Fekete István - gitár, Miklós Milán - basszusgitár, a 2014-es nyári turnén pedig Hámori Benedek dobos egészíti ki a csapatot.

Compact Disco Nyárzáró Koncert

A Compact Disco egy magyar elektronikus zenei együttes és zenei produceri trió. 2008-ban alapította három különböző zenei hátterű zenész Budapesten. Magyarországot ők képviselték a 2012-es Eurovíziós Dalfesztiválon Azerbajdzsánban, ahol 19 ponttal a 24. helyezést érték el. A formáció most fergeteges bulit ígér a Barba Negra Track utolsó bulijainak egyikén. A szabadtéri szórakozóhely ugyanis jövő nyárig elbúcsúzik a partiarcoktól, és a Barba Negra Music Klubban várja majd őket. A Compact előtt Lotfi Begi melegíti be a közönséget.

In Flames & Wovenwar & While She Sleeps a Barba Negra Track-ben

Az In Flames egy svéd zenekar, mely 1990-ben alakult Göteborgban. Az 1990-es évek közepén feltűnő melodikus death metal vonal egyik alapítója, és máig legsikeresebb képviselője. Eddigi pályafutásuk alatt tíz nagylemezt adtak ki, melyek közül az utóbbiakon már modern elemekkel átszőtt, alternatív hangvétel is helyett kapott a death metal mellett.

Lord koncert a Barba Negra Track-ben

Sok dolog van, ami változik: szerelmek, emberi kapcsolatok, vagy éppen helyek, ahová szórakozni jártok.A hazai öregiskolás hard rockot játszó szombathelyi legenda a Lord zenekar azonban örök! A klubszezon után a Barba Negra Track-ben is csatlakoznak a srácok a flottához!

Leander Rising a Barba Negra Track-ben

A Leander, majd 2012 nyarától Leander Rising egy magyar, pop metalt játszó együttes, amely szeptemberben a Barba Negra Trackben csap egy hatalmas bulit.

Junkies koncert a Barba Negra Track-ben

Úgy, de úgy megünnepelték Andris 40., és a zenekar 20. születésnapját, hogy csak na. És abba se akarják hagyni a közös mókázást. Ennek jegyében szeptember nem csak az iskolakezdésről fog szólni, hanem egy újabb Junkies koncertről a Barba Negra Trackben!

Nyárzáró Road koncert a Barba Negra Track-ben

Az idei utolsó nyári nagykoncert a Barba Negra Track-ben. A zenét ezúttal a nemrég friss klipet megjelentető Road zenekar szolgálja majd.

Szekeres András: Holnapután lemezbemutató koncert

Jól tudjuk, hogy Szekeres Andris a Junkies frontembere. És zeneszerző. És hangmérnök. És kísérletező zenész. És most egy új, önálló lemez boldog édesapja, alkotója. A Holnapután korongot pedig a Barba Negra Track-ben mutatja be közönségének.

Hooligans koncert a Barba Negra Track-ben

A tavaly sikeres nagykoncertet adó és az idén Viva Comet győztes Hooligans hosszú idő után újra Budapesten játszik. Mégpedig a Barba Negra Track-ben várnak titeket Csipáék.

Anna and the Barbies a Barba Negra Track-ben

A szezon elején egy igazán különös buliban találkozhattatok az Anna & the Barbies zenekarral. Az utolsó pillanatban a szabadtéri bulit átpozicionálták, a BARBA NEGRA MUSIC CLUBban találkozhatattok velük egy igazán hangos estén. Az augusztusi dátum már minden bizonnyal szabadtéri lesz, bármit is mondanak az égiek.

Foo Lighters & Stone Pilots a Barba Negra Track-ben

A Foo Lighters tribute zenekar 2010 őszén alakult az Óriás (Örményi Ákos, Nagy Dávid), Black-Out (Csányi Szabolcs) és Soundshine (Csordás Róbert) tagjaiból. Az elmúlt években a srácok megmutatták magukat több rock klubban, a Fishing on Orfű fesztiválon és a Szigeten is, mindegyik után remek visszajelzések jöttek!

Zorall koncert a Barga Negra Track-ben

Egy újabb remek lehetőség egy alapos "zorallkodásra". Kell-e még ezt a zenekart bemutatni bárkinek is? Világslágerek, és kevéssé világ, de slágerek a magyar poptörténelemből, mindez jó alaposan összekerve egy szédületes színpadi show társaságában. Táncosok és tűz, és persze remek hangulat!

Ismerős arcok nyári koncert

A Club után most már Budapest egyik legkiválóbb szabadtéri koncertszínpadán - a hazai zenei élet kiválóságai mellett - Ismerős Arcok dallamok is felcsendülnek.

Pokolgép a Barba Negra Track-ben

Kinek kell bemutatni a PokolgéP zenekart? Aki egy kicsit is ismeri a magyar metal-zenét, annak egészen biztosan nem. A stílus hazai alfája töretlen lendülettel dolgozik, és koncertezik folyamatosan, ahogy teszi ezt idén nyáron is, a Barba Negra Trackben.