2020. február 26.
Keresés

Kiss Ramóna: „Czeizel doktor úr mindig a szívem csücske marad”

Kiss Ramóna ragyog a boldogságtól, és ajándékként él meg minden napot, amit várandós kismamaként tölthet. Ahogy születése óta mindig, most is mindenben mellette áll kishúga, Debóra, aki már most ajándékokkal halmozza el a kis Noét. Kevesen tudják, de Rami szülei nagy harcot vívtak azért, hogy lányuknak ne egyedül kelljen felnőnie, és megoszthassa a gyerekkorát egy testvérrel.

Nyári Dia: "Szeretnék 70 évesen is egészséges lenni!"

A Barátok közt Hannája egyre jobban oda figyel az egészséges életmódra és ha teheti, ennek hangot is ad. A GLAMOUR Women of the Year 2016 díjátadón nyilatkozott erről Nyári Dia.

A Barátok közt sztárja a menekült ügyről nyilatkozott

Nyári Diána, a Barátok közt sorozat sztárja zsűriként vett részt az idei Miss Balaton döntőjén. A koronát, az egy éven át havi százezer forintot és az autót Viczián Csilla nyerte a Balatonfüreden megrendezett döntőn.

Kiss Ramóna megváltoztatta az életét

Férfiszívek százezreit dobogtatja meg Kiss Ramóna és Ada, ha pedig a két szépség együtt jelenik meg valahol, biztosan minden tekintet rájuk szegeződik. A csinos hírességeket többször nézték már testvéreknek, ami nem csoda, hiszen megszólalásig hasonlítanak egymásra. Ada és Rami évek óta szoros barátságot ápol, minden titkot megosztanak egymással, ráadásul egy közös szenvedély is összeköti őket: a gasztronómia.

Vastag Csaba újra a Barátok Közt-ben!

Amikor megjelent 2010-es X-Faktor versenyében, Vastag Csaba arca már sokaknak ismerős volt. Hiszen az énekes korábban feltűnt olyan műsorokban, mint a Popdaráló, vagy éppen az RTL Klub saját sorozata, a Barátok Közt.

X-Faktor, Barátok közt és a jövő - őszinte beszélgetés Bozsek Márkkal

Pár hete egy focis rendezvényen találkoztunk Bozsek Márkkal, aki köztudottan ritkán látható ilyen bulikon. Nyáron minden a VB körül forgott egy ideig, de az énekest inkább másról faggattam.

A Barátok közt Vandája kétlaki életet él

A népszerű sorozat Illés Vandája már csak néha-néha tér vissza a Mátyás király térre. Kardos Eszter két ország között ingázik. Ha épp nem itthon forgat az RTL Klub napi sorozatában, télen síoktatóként dolgozik az Alpokban.

Bende Adrienn a Barátok közt sztárjának mutatta be versenyautóját

Kardos Eszternek, vagyis a Barátok közt Illés Vandájának mutatta be versenyautóját Bende Adrienn. A Lotus Ladies Cup versenyzője felhagyott a szépségiparral és csak az autóversenyzésre koncentrál.

Újra szingli a Barátok Közt sztárja

Solti Ádám arcát legtöbben az X-Faktor első szériájában ismerhették meg, mikor az élőadásokban bizonyított acapella együttesével. Ádámot estéről-estére a Barátok Közt sorozatában láthatjuk 2011 óta.

A Barátok közt sztárja fotózta a Lotus Ladies Cup lányait

Kardos Eszter, vagyis a Barátok közt Illés Vandája készített fotósorozatot a Lotus Ladies Cup versenyzőiről az ausztriai Red Bull Ringen, ahol az autós versenysorozat 3. és 4. futamát rendezték.

Bozsek Márkkal bővül a ByTheWay csapata?

Bozsek Márk, az X-Faktorban is megmutatta, hogy nemcsak színészként, de énekesként is megállja a helyét a világban. A 2013-as tehetségkutató során kötött barátságot a ByTheWay-es fiúkkal, ami azóta szorosabb lett közöttük. Éppen ezért ha idejük engedi, mindig összeülnek egy közös zenélésre.

Szexi fotók a Barátok közt egykori sztárjáról - Exkluzív interjú

Többen csak Bokros Lindaként, vagy Bartha Zsolt lányaként ismerik Munkácsy Katát. A fiatal színésznőt eddig nagyon visszafogott öltözékben láthattuk a sorozatban, ezért volt meglepő, hogy egy ilyen merész fotózáson vett részt a napokban.

Nyári Dia gyereket szülne Tóth Marcinak

A Barátok közt színésznője, Nyári Dia és szerelme még csak fél éve vannak együtt, de máris nagyon komolyan gondolják kapcsolatukat. Esküvő és gyerek is lehet a szerelemből?

Tönkre akarják tenni az RTL-Klubot?

Megszűnhet az Éjjel-Nappal Budapest, az X-Faktor és még sok más népszerű műsor az RTL Klub csatornáján. Mindez a médiaadóról szóló törvényjavaslatnak köszönhető!

Vastag Csabi az Éjjel-Nappal Budapestben!

A Bravo Otto – Az év férfi előadója kategória idei jelöltje ismét színészként bizonyíthat a képernyőn.