2019. december 12.
Keresés

Mádai Vivien és Dobó Ági csónakházban kalandozott

Mádai Vivien és Dobó Ági bármilyen helyzetből a legjobbat hozza ki: a két barátnő hosszú ideje tervezgetett koktélozós, napozós délutánját özönvízszerű eső mosta el, ám a szépségek a felhőszakadás közepén is kreatívan feltalálták magukat. A Duna-parti csónakázásból végül csónakházi program lett, sőt, a napernyőt esernyőnek használva a lányok, nagy nevetések közepette még a monszunszerű zivatarba is kimerészkedtek.

A korizásnak köszönheti barátnőjét Kiss Orsi

Kiss Orsi és Póth Dia a legjobb bizonyíték arra, hogy a korcsolyázást nem lehet elfelejteni - öt év kihagyás után először került kori a barátnők lábára, és pár pillanattal később már magabiztosan bolondoztak a jégen. A lányok a korcsolyázásnak köszönhetik barátságukat, így nem csoda, hogy Dia hazaköltözése után, első közös programjuk egy igazi jeges kaland volt.

Együtt nyaralt Hien és Nkuya Sonia! – interjú az énekesnőkkel

A különböző tehetségkutatókban nem csak remek adottságú felfedezettekre, de évekig tartó, mély barátságokra is rábukkanhatunk. Ilyen például Hien és Nkuya Sonia esete, akik a Megasztár negyedik szériája óta mindent megosztanak egymással. Olyannyira, hogy a lányok nemrég együtt nyaraltak a magyar tengernél.

Dukai Regina nyaralás közben is egy igazi divatdiktátor

Dukai Regina még a nyaralás alatt is ügyel a kinézetére. Míg sokan csak a pihenésre fókuszálnak, a gyönyörű modell a vízparton is olyan, mintha a kifutóról lépett volna le.

Egy rajongó hozta vissza az életbe Szabó Zsófit

Április 4-én elhunyt az egyik legnépszerűbb magyar mesemondó, Szabó Gyula. A Nemzet Színészére mindig is büszke volt szintén színész lánya, Szabó Zsófi, aki mély fájdalommal a lelkében fordult magába a gyász időszakában.

Újra csajozhat Kefir!

Úgy tűnik a nyár nem csak az új szerelmek, de bizony a szakítások időszaka is. Hien után ugyanis egy újabb sztár vetett véget kapcsolatának.

Sarka Kata nem tagadja ki Szabó Zsófit

A mai nap az egyik bulvárlap megjelentetett egy írást, amely szerint Sarka Kata és Szabó Zsófi kapcsolata olyannyira elmérgesedett, hogy Hajdú Péter felesége kitagadja a családjából a Jóban Rosszban színésznőjét!

Pasi helyett barátnőzik Taylor Swift

Az énekesnő olyan keményen dolgozik, hogy egyszerűen nincs ideje a szerelemre. Úgy tűnik hát, hogy Taylort egyelőre nem láthatjuk egy sármos srác oldalán sem feltűnni.

M'n'M koncert a Kotta bárban!

Samu Kriszta Mazsit és Szabó Mariannt a 2010-es X-Faktor-ban láthattuk, akik stílusukkal kitűntek a többi versenyző közül.

Véget ért Szabó Zsófi és Sarka Kata barátsága?

A sztárvilág egyik legnépszerűbb barátnőpárosát alkotta Szabó Zsófi és Sarka Kata. Egy ideje azonban nem tartják egymással a kapcsolatot!

Kefirt arra kérték, hogy szakítson barátnőjével!

Jack Daniel’s 163. születésnapján sok hazai híresség bele vetette magát az éjszakába. Így tett Kefir is, aki elmondta, újságírók kérték, szakítson kedvesével.