2019. február 22.
Keresés

Színkavalkád a PLÁZSon

Június 16-án ismét kinyíltak a PLÁZS kapui és kezdetét vette a "tengerparti buli" magyar módra. A minőségi szórakoztatás fellegvára ezen a nyáron is készen áll a napfürdőre, majd az éjszakai pezsgésére.

EFOTT 2014: Mr. President megvillantotta magyar nyelvtudását

Egyre kevesebb ideje van a fesztiválozóknak arra, hogy kibulizzák magukat. Talán éppen ezért fokozódik a hangulat óráról órára az idei EFOTT-on. A pénteki napon a szokásos „ereszd el a hajam” mellett a nosztalgiáé volt a főszerep. A Pepsi Nagyszínpadon a Kalapács, a Karthago, Deák Bill Gyula, az Edda és a P. Mobil mutatta meg milyen a rockzene hőskora.

Heti buliajánló - 2014/8. hét

Hétről hétre eljuttatjuk a legnagyobb bulikat hozzád, hogy kedvedre válogathass, és nehogy lemaradj Budapest legvadabb bulijairól!

PLAY SATURDAY

A 11. kerület legszínvonalasabb szórakozóhely ismét szombat esti megmozdulásra készül.

The Late Night Show - Bárány Attilával

Magyarország egyik legismertebb és legfelkapottabb dj-e csinál hihetetlen hangulatot a Peaches and Cream-ben. A bulira nem csak a fellépő neve garancia, hiszen a hely is minden bulizó számára az igényes és minőségi party szinonimája.

Korlátlan italfogyasztás, sztár Dj-k Szilveszterkor a Club Playben

Idén is páratlan line up-al és korlátlan italfogyasztással várja a Club Play azokat, akik egy igazán nagy buliban szeretnék búcsúztatni az óévet. A hangulatról a legjobb dj-k gondoskodnak!

DJ Dominique összeütközött Bárány Attilával

DJ Dominique és Bárány Attila újra értelmezte az István a Király egyik dalát, Feke Pál segítségével. A srácok a napokban forgatták az új dalhoz készült klipet, ahol egy kisebb baleset is érte őket.

Rubint Rékát megrohamozták a rajongók

Minden eddiginél nagyobb sikerrel került megrendezésre az idei NESTLÉ Fitbalance Millenáris rendezvény! Több ezer ember edzett egyszerre a területen, ahová természetesen a „Sztárok az egészségért program” nagykövetei is ellátogattak!

Rekordot döntött DJ Dominique

Ismét rekordot döntött DJ Dominique, ám most nem aranylemezei számával, hanem az összefogás és az egészség jegyében.