2019. május 23.
Keresés

Különleges Quimby koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

Június 10-én egy éjszakára a megszokott hatos fogat helyett a Quimby negyvened magával tölti meg a Margitszigeti Szabadtéri Színpadot, az Óbudai Danubia Zenekarral ugyanis szimfonikus és rock and roll hangszerek crossoverének lehetünk fültanúi. És bár azt gondolnánk, hogy mi sem áll távolabb hazánk elsőszámú koncertzenekarától, egyik tagjukat bizony nem sok választotta el a konzervatóriumtól, míg a rock and roll szele meg nem csapta…

Még több élmény SZÉP Kártyával

Első kategóriás színházjegy a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadására, szállodai szoba reggelivel, színházi retúr hajójárat és víztoronybelépő egy csomagban, jelentős kedvezménnyel – ezt kínálja a Budapesti Nyári Fesztivál Aludjon a Margitszigeten színházjeggyel! komplex turisztikai élményszolgáltatása, mely SZÉP Kártyával is megválható.

Majka: "Szeretem hallgatni a szuszogását, amikor mellettem alszik"

Majoros Péter „Majka” az Év Médiaszemélyisége lett. Ezt a megtisztelő címet egy kemény televíziós etap után erdei környezetben családja körében szerette volna megünnepelni.

Sorozathősök bőrébe bújtak a sztárok

Ki ne szeretne akárcsak egy kis időre is kedvenc sorozatszereplője bőrébe bújni? Iszak Eszti és Dobrády Ákos sincsenek ezzel másként. A csinos műsorvezető az Alkonyattól pirkadatig szexi vámpírlányának, a népszerű énekes pedig a Breaking Bad kémiatanárának, Walter Whitenak öltözött a Telenor MyTV eseményén.

Badár Sándor új önálló esttel jelentkezik

Badár Sándor nem szereti a felesleges dolgokat, most mégis 500 felesleges cuccot mutat be a közönségnek január 31-től rendszeresen a Dumaszínházban.

Djangoswing Fesztivál a Művészetek Palotájában

Kétségtelenül az újév első nagy durranása lesz hazánkban az első ízben, de hagyományteremtő célzattal létrehozott Djangoswing Fesztivál, melyen a műfajteremtő legendának Django Reinhardt-nak az autentikus, gipsy-jazz-swing világa előtt kívánnak tisztelegni a követők.

Ők kerültek be a Ki Mit Tube döntőjébe

Több száz jelentkező és a nézők százezrei várták ezt a pillanatot. Nincs több találgatás, végre kiderült, mely produkciók kerültek be a Ki Mit Tube élő döntőjébe.

Szabadulj a Sziget Fesztiválon!

Az idei Sziget rengeteg programmal és újdonsággal várja a kikapcsolódni vágyókat. Barátaiddal, te is részt vehetsz sok izgalmas élményben.

Mamma Mia! előadás augusztus 20-án

Fülledt nyári éjszakákon valódi fesztiválhangulat uralkodik Szegeden, a színház szerelmesei csak arra várnak, hogy a nézőtéren felragyogjanak a fények. A 83 éves Szegedi Szabadtéri Játékok 2014-es évada ismét széles választékkal, valódi népszínházi kikapcsolódással várja a nézőket.

Fenyő Miklós koncert

1997 óta minden évben hatalmas rock and roll ünnepnek számít, amikor Fenyő Miklós a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra lép. A hagyomány idén is folytatódik, hiszen augusztus vége és a Margitsziget neve összeforrt vele és a felejthetetlen koncertélménnyel.

Férfi és Nő koncert-színház

Férfi és Nő - Dés László különleges műve Kulka János, Básti Juli, és Udvaros Dorottya előadásában.

HAPPY ENDING zenés prózai játék - revü

Happy Ending a Balatonföldvári Szabadtéri Színpadon.

NYOLC NŐ bűnügyi vígjáték

Furmányos kis komédia a „Nyolc nő". Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet.

A KÉPZELT BETEG színmű

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a színpadon rosszul lesz. A címszereplőt alakító Moliére még aznap meghal.

Az akit az istenek szerettek

Az Akit az istenek szerettek előadás témája örök: nők végletes lelkiállapotban. Nők, akik alárendelik magukat a férfinak, akik hiába várakoznak a megbeszélt randevún, akik kiszellőztetik a lakásból a magányt és akik mégis mindig életben maradnak.