2018. december 18.
Keresés

Kapócs Zsóka: „Minden gondolatom egy olyan ember körül forog, akit nem is ismerek”

Csupán néhány hónap és Kapócs Zsóka édesanya lesz. Már most rendkívül erős anyai érzései vannak, minden gondolata kisfia körül forog, még munkával is nehéz visszarángatni a valóságba. Teljesen felkészült a pici érkezésére, kivasalt mindent, kész a babaszoba is és már a bőröndje is be van pakolva, amivel a kórházba megy majd, ha eljön az idő.

Péter Szabó Szilvi kislánya már most Máté Péter rajongó

Péter Szabó Szilvi kislányának már most kiváló a zenei ízlése. A két hónapos Emma imádja, ha édesanyja énekel neki, és ha valamiért kicsit nyűgösebb az átlagosnál, a szokásos anyai praktikák mellett a zene nyugtatja meg leginkább. Szilvi már a baba sírásából tudja, mi lehet a baj, a hasfájást például a legjobban Máté Péter dalai csillapítják.

Dobó Ági bármelyik percben szülhet

Fokozódik az izgatottság Dobó Ágiéknál: a csinos modell második várandóssága legvégén jár. Az egykori szépségkirálynő elmesélte, hogy most már bármelyik nap készen állnak az új családtag megérkezésére. A babakelengye várja új gazdáját, és a szülésre összeállított csomag is mindenhova „elkíséri” a kismamát.

Hargitai Bea: „Bízom az ösztöneimben, szerintem jó anya leszek”

Hargitai Bea bombaformában várja a legifjabb családtag érkezését. A csinos kismama nagy gondot fordít az előkészületekre, rendszeresen edz, jár pilates-re és egy szülést segítő gélt is bevet, hogy minden zökkenőmentesen menjen.

Bármelyik pillanatban megérkezhet Gombos Edina kisfia

Gombos Edina majd’ kicsattan a boldogságtól. Gömbölyödő pocak ide vagy oda, a TV2 népszerű műsorvezetőnője tökéletesen megőrizte nőiességét, sőt a várandósságát beárnyékoló betegséget is legyőzte. A véghajrát pedig egy szülést segítő géllel kívánja könnyebbé tenni.

Nem lehet gyereke az Éjjel-Nappal Budapest sztárjának?

Az ÉNB Joe-jának már van egy lánya, de úgy néz ki, hogy nem lesz kistesó. Az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat főszereplője hiába tervezi a babát.

Kiakadt Jennifer Aniston! Elege van a baba témából!

Hiába, hogy 10 éve elvált Brad Pittől, az újságírók a mai napig rengetegszer tesznek fel kérdéseket exe kapcsán. Jennifer Aniston éppen ezt elégelte meg a minap, és fakadt ki, amiért állandóan egykori házasságáról, valamint a baba témáról faggatják.

Apa lett Caramel! Megszületett első gyermeke!

Megszületett az egykori Megasztáros felfedezett első gyermeke. Még februárban bombaként robbant a hír, hogy Caramel kedvese, Szilvi kisbabát hord szíve alatt.

Megint babát vár Katalin hercegnő?

Bár György herceg még épphogy csak totyog, úgy tűnik, máris úton van a kistestvér. A királyi család egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem hajlandó a híreket.

Villám esküvőre készül a csinos műsorvezető

Mádai Vivien úgy érzi megtalálta az igazit, fogorvos párja mellett. Hamarosan érkezik első közös gyermekük: Zalán. De előtte még összeházasodnak.

Rihanna megmutatta új szerelmét

Rihanna kisbabára váltotta a füves cigit. Nehezen tudjuk elképzelni, hogy a megosztó sztár gyerekpárti lenne, ám úgy tűnik a legújabb jövevény teljesen meghódította az énekesnő szívét.

Így pelenkázza majd gyermekét Caramel

Kasza Tibi műsorában gyermekkori emlékeit elevenítette fel az édesapának készülő Caramel.

Nagyon cuki! Megmutatta kisfiát Kucsera Gábor és Tápai Szabina!

Ennivalóan édes Tápai Szabina és Kucsera Gábor első közös gyermeke, Bence!

Sokkolta barátnője Zámbó Krisztiánt!

Az egykori X-Faktoros hamarosan apai örömök elé nézhet. Mikor szőke barátnője közölte vele a nagy hírt, Zámbó Krisztián sokkot kapott. Már szülői teendőire készül a híresség.

Tagadja a pletykákat Rúzsa Magdi!

Csütörtök este sor került a hatodik Glamour gálára, ahol a Legjobb énekesnő kategória győztesét nem csupán az elismerés kapcsán emlegették. Több sajtó ugyanis tudni vélte, az egykori Megasztár várandós!