2018. október 20.
Keresés

Szilveszteri időutazás az Akvárium Klubban

Hagyományteremtő szándékkal indítja útjára az Akvárium Szilveszter Happy 1998 eseményt a főváros legjobb nagy klubja, melynek keretében három tematikus teremben szólnak majd a ‘90-es évek legismertebb zenéi: érkezik Budapest legnagyobb házibulijával az ország egyik kedvenc DJ párosa, hogy egy felejthetetlen, szilveszteri Necc Party-val búcsúztassák az óévet, de lesz Black Music RnB & hip-hop party és Film Music Hits ‘90s buli is december 31-én, az Akvárium Klubban.

John Mayall koncert az Akváriumban

A brit blues atyja 2014-es teltházas Akváriumos koncertjét követően 2015-ben immáron 13. alkalommal lép fel Magyarországon.

Rangleklods (DK) koncert az Akváriumban

A Rangleklods valójában a dán Esben Andersent takarja...

SuperStereo koncert az Akváriumban

A SuperStereo Laskai Viktor szólóprojektjeként indult 2008-ban.

Ladánybene27 - 30. jubileumi nagykoncert az Akváriumban

Különleges show keretein belül ünnepeli fennállásának 30. évfordulóját a Ladánybene 27!

Thissizz KÖLSCH (DK) az Akváriumban

Európai turnéja során az Akvárium Klubba is elhozza érzelmes, melodikus techno és house alapokra helyezett zenéjét Rune Reilly aka Kölsch.

Hector Couto koncert az Akvárimban

Tavaly már egyszer lezenélt a lábunkról, idén újra a VOLT keverői mögött: Hector Couto, ezúttal Cuartero társaságában!

HS7 - 20 éves születésnapi koncert

1995-ben alakult Heaven Street Seven klasszikus hazai gitárpop-zenekar. Az új lemezeit nagyjából kétéves periódusokban prezentáló, kezdetben angol nyelven éneklő öttagú együttes 2000-ben jelentetett meg első ízben teljes egészében magyar nyelvű számokból álló dalcsokrot (Cukor), azóta pedig sorozatban szállítja az albumonként két-három közismert slágert produkáló „anyanyelvi” albumokat.

Kiscsillag koncert az Akváriumban

A Kiscsillag negyven körüliek garázsrockzenekarának indult, amely úgy alakult, hogy úgy alakult. Egy szép napon Lovasi András felfedezte magában a szunnyadó riffelős szólógitárost, vásárolt egy megfelelő hathúros hangszert és szólt a Kispál és a Borz egykori dobosának, Brautigam Gábornak, az ős-Kispál basszusgitárosnak, Ózdi Rezsőnek, valamint a PUF-os Leskovics Gábornak, aztán úgy maradtak.

Suzuki ViaDal az Akváriumban

2014-ben megrendezésre került a Suzuki viaDAL-klipverseny, melyen 6 zenekar nyert egymillió forintos klipforgatást. Ezt követően megjelent a Suzuki viaDAL Crossover lemez, melyen 12 előadó 6 közös száma szerepel. Mindezt a másodszorra megrendezésre kerülő Suzuki viaDAL Live koncerttel foglalják keretbe. A fellépők a 2014-es viaDAL-repertoárból kerültek ki.

2015 első Bedroom-ja az Akváriumban

Egy remek esztendő után jöjjön egy mégjobb. Az év első Bedroom-ján ezúttal olyan fellépőket látnak vendégül az Akváriumban, akik korábban még nem jártak náluk. Aki járatos a budapesti éjszakában, annak már nem ismeretlenek a "Lost Minute" esték, melynek két alapító atyája: Naga és Peter Bernath.