2019. április 18.
Keresés

Little BIG lemezbemutató koncert az Akvárium Klubban

Kelet-Európa legsúlyosabb rave formációja, a Little BIG őszi telt házas düreres bulijuk után visszatér Budapestre - ezúttal az Akvárium Klubba, hogy május 26-án ismét fenékbe billentsenek bennünket egy nagy adag Oroszországgal.

John Mayall koncert az Akváriumban

A brit blues atyja 2014-es teltházas Akváriumos koncertjét követően 2015-ben immáron 13. alkalommal lép fel Magyarországon.

Rangleklods (DK) koncert az Akváriumban

A Rangleklods valójában a dán Esben Andersent takarja...

SuperStereo koncert az Akváriumban

A SuperStereo Laskai Viktor szólóprojektjeként indult 2008-ban.

Ladánybene27 - 30. jubileumi nagykoncert az Akváriumban

Különleges show keretein belül ünnepeli fennállásának 30. évfordulóját a Ladánybene 27!

Thissizz KÖLSCH (DK) az Akváriumban

Európai turnéja során az Akvárium Klubba is elhozza érzelmes, melodikus techno és house alapokra helyezett zenéjét Rune Reilly aka Kölsch.

Hector Couto koncert az Akvárimban

Tavaly már egyszer lezenélt a lábunkról, idén újra a VOLT keverői mögött: Hector Couto, ezúttal Cuartero társaságában!

Bin-Jip koncert az akváriumban

Harcsa Veronika, Gyémánt Bálint és Andrew J fantasztikus triója újra az Akvárium Klubban!

InFusion lemezbemutató az Akváriumban

Vissza a jövőbe az InFusion Trióval! Nem véletlen válaszotta Marty McFly ezt a napot 1985-ben…

Az InFusion Trio esete a rúdtánccal

2015. október 21-én tartja Loop Me Up című, első nagylemezének bemutatóját az InFusion Trio. A korábban már bejelentett Boggie-n kívül egy egészen más művészeti ág képviselői is aktív részesei lesznek az estének, ami egy klasszikus zenei háttérrel rendelkező tagokból álló zenekar esetében egészen meglepő lesz.

Noel Richards 60 - életmű koncert

Budapesten ünnepli 60. születésnapját Noel Richards. Éppen ezért egy egyedülálló és megismételhetetlen koncertet szervez az Akvárium. Egyedülálló buli lesz, hiszen erre az életmű koncertre sehol máshol nem kerül sor.

HS7 - 20 éves születésnapi koncert

1995-ben alakult Heaven Street Seven klasszikus hazai gitárpop-zenekar. Az új lemezeit nagyjából kétéves periódusokban prezentáló, kezdetben angol nyelven éneklő öttagú együttes 2000-ben jelentetett meg első ízben teljes egészében magyar nyelvű számokból álló dalcsokrot (Cukor), azóta pedig sorozatban szállítja az albumonként két-három közismert slágert produkáló „anyanyelvi” albumokat.

Kiscsillag koncert az Akváriumban

A Kiscsillag negyven körüliek garázsrockzenekarának indult, amely úgy alakult, hogy úgy alakult. Egy szép napon Lovasi András felfedezte magában a szunnyadó riffelős szólógitárost, vásárolt egy megfelelő hathúros hangszert és szólt a Kispál és a Borz egykori dobosának, Brautigam Gábornak, az ős-Kispál basszusgitárosnak, Ózdi Rezsőnek, valamint a PUF-os Leskovics Gábornak, aztán úgy maradtak.

Suzuki ViaDal az Akváriumban

2014-ben megrendezésre került a Suzuki viaDAL-klipverseny, melyen 6 zenekar nyert egymillió forintos klipforgatást. Ezt követően megjelent a Suzuki viaDAL Crossover lemez, melyen 12 előadó 6 közös száma szerepel. Mindezt a másodszorra megrendezésre kerülő Suzuki viaDAL Live koncerttel foglalják keretbe. A fellépők a 2014-es viaDAL-repertoárból kerültek ki.

MOVE Special, avagy Giovanni Verrina az Akváriumban

Giovanni Verrina újra Budapesten! Sokadszorra lopja be magát a magyarok szívébe az olasz techno mágus. Giovanni az All Inn Records triumvirátusának egyik tagja. Emellett a firenzei Tenax rezidens szerepében tündököl (számos alkalommal Villalobos oldalán), állandó vendége a moszkvai Arma rendezvényeknek és Berlin legkomolyabb klubjainak. Ő azon kevesek egyike akit a régi motor hajt, tele alázattal és odaadással.