2019. április 18.
Keresés

Ingyenes koncertek egész áprilisban az Akvárium Tavasz Teraszon

Beköszöntött az április, és a szép tavaszi idő is, ez pedig azt jelenti, hogy ismét kezdetét veheti az egyik legjobb kültéri programsorozat, az Akvárium Tavasz Terasz. A Budapesti Tavaszi Fesztivál kiemelt helyszíneként az Akvárium Klub programja április 5. és 22. között várja a szabadba vágyókat akusztikus koncertekkel, vasárnaponként pedig gyerekprogramokkal. A belépés most is ingyenes!

Little BIG lemezbemutató koncert az Akvárium Klubban

Kelet-Európa legsúlyosabb rave formációja, a Little BIG őszi telt házas düreres bulijuk után visszatér Budapestre - ezúttal az Akvárium Klubba, hogy május 26-án ismét fenékbe billentsenek bennünket egy nagy adag Oroszországgal.

Szilveszteri időutazás az Akvárium Klubban

Hagyományteremtő szándékkal indítja útjára az Akvárium Szilveszter Happy 1998 eseményt a főváros legjobb nagy klubja, melynek keretében három tematikus teremben szólnak majd a ‘90-es évek legismertebb zenéi: érkezik Budapest legnagyobb házibulijával az ország egyik kedvenc DJ párosa, hogy egy felejthetetlen, szilveszteri Necc Party-val búcsúztassák az óévet, de lesz Black Music RnB & hip-hop party és Film Music Hits ‘90s buli is december 31-én, az Akvárium Klubban.

Erősen nyitja a szezont a VOLT Music Bar

Szeptember 22-én indul a Switch DJ sorozat, 23-án a Deep In The City széria debüt programja várja a nagyérdeműt, 24-én pedig Karányi house-sorozata kezdődik. Legyen szó house-ról, downtempóról, technóról vagy drum and bass-ről, az elektronikus zene elkötelezett hívei szinte minden hétvégén találnak maguknak olyan bulit, aminek aztán csak a reggel vet véget.

John Mayall koncert az Akváriumban

A brit blues atyja 2014-es teltházas Akváriumos koncertjét követően 2015-ben immáron 13. alkalommal lép fel Magyarországon.

Rangleklods (DK) koncert az Akváriumban

A Rangleklods valójában a dán Esben Andersent takarja...

SuperStereo koncert az Akváriumban

A SuperStereo Laskai Viktor szólóprojektjeként indult 2008-ban.

Ladánybene27 - 30. jubileumi nagykoncert az Akváriumban

Különleges show keretein belül ünnepeli fennállásának 30. évfordulóját a Ladánybene 27!

Thissizz KÖLSCH (DK) az Akváriumban

Európai turnéja során az Akvárium Klubba is elhozza érzelmes, melodikus techno és house alapokra helyezett zenéjét Rune Reilly aka Kölsch.

Hector Couto koncert az Akvárimban

Tavaly már egyszer lezenélt a lábunkról, idén újra a VOLT keverői mögött: Hector Couto, ezúttal Cuartero társaságában!

Bin-Jip koncert az akváriumban

Harcsa Veronika, Gyémánt Bálint és Andrew J fantasztikus triója újra az Akvárium Klubban!

InFusion lemezbemutató az Akváriumban

Vissza a jövőbe az InFusion Trióval! Nem véletlen válaszotta Marty McFly ezt a napot 1985-ben…

Az InFusion Trio esete a rúdtánccal

2015. október 21-én tartja Loop Me Up című, első nagylemezének bemutatóját az InFusion Trio. A korábban már bejelentett Boggie-n kívül egy egészen más művészeti ág képviselői is aktív részesei lesznek az estének, ami egy klasszikus zenei háttérrel rendelkező tagokból álló zenekar esetében egészen meglepő lesz.

DENIZ 10 év Születésnapi koncert

2005-ben, azaz kerek 10 éve jelent meg az első DENIZ lemez és videoklip. Ezt a jubileumi születésnapot szeretnénk megünnepelni veletek egy igazán rendhagyó koncerttel és találkozással, vendégzenészekkel, meglepetésekkel karöltve, hogy ez az este tényleg egy élmény, és megismételhetetlen alkalom legyen. Itt a helyed közöttünk!

Teltházas elnöki bulit csapott a Wellhello

A Fluor Tomi és Diaz alkotta formáció Győr és Debrecen után Budapesten is teltházas közönség előtt léphetett fel. A srácok ezúttal az Akváriumot vették be, hogy megmutassák milyen is egy igazán elnöki buli.