2020. február 28.
Keresés

A Dal 2015: A Leander Rising nyerte az Akusztik versenyt

Nagyot ment a Leander Rising a Dal 2015 akusztikus versenyében. Már az elődöntőt is toronymagasan vitte összesítésben. A vasárnap éjfélkor zárult döntőt végül magabiztosan nyerte a jól hajrázó Antal Timi és a Spoon előtt. Leanderék 14 572 szavazattal 43,26%-os szavazati aránnyal lettek az elsők, míg Antal Timi 33,45%-kal a második és a Spoon 10,76%-kal a harmadik helyen végzett.

Ficzkó András Akusztik Est az Old Budában

Több mint 20 évnyi közös zenélés után Ficzkó András tavaly év végén kivált a dallamos rockzenét játszó Machine Mouse zenekarból. András azonban nem búcsúzik el a színpadtól, akusztikus formációjával teltházzal debütált decemberben. Az énekes első 2015-ös koncertjére az Új Udvar melletti Old Budában kerül sor, ahol ismét Miholka Zsanival és Tulik Zsolttal, a Hatsband két tagjával játszik majd.

A Dal 2015: Szavazz az első elődöntősök akusztikus felvételeire

Akárcsak tavaly, idén is elkészültek A Dal-os versenyszámok akusztikus változatai, amelyekre az interneten keresztül szavazhat a közönség.

Járási László és Horváth Viktor est a Prositban

Az egykori Indygo zenekar két kiváló zenésze időről-időre színpadra lép, hogy közösen csapjanak egy kisebb akusztikus bulit. Járási László és Horváth Viktor legközelebb szombaton este, a Prosit Bárban szolgáltatják majd a talpalávalót. Kihagyni kár!

Csordás Ákos akusztikus koncert

Csordás Ákos hangját sokan az X-Faktorban ismerhették meg, Tóth Gabi mentoráltjaként. A srác egészen a Top 4-ig jutott. Ákos január 22-én a Why Not Café és Bárban ad akusztikus koncertet 20:00 órától.

Képzelt Város IO EP bemutató akusztikus koncert

A Képzelt város decemberben jelentette meg IO című akusztikus EP-jét, amit ezen a koncerten mutat be először közönség előtt. Ráadásul mindezt a bécsi ambient poszt-rockot játszó Lehnen társaságában teszi. Két remek zenekar, amelyek hol erőteljes, hol melankolikus, hol sodró hangulataikkal különös utazásra hívnak.

Akusztik Night Szakács Gergővel, Fluorral, és az Indigó Utcával

Télesti forralt bor a léleknek Szakács Gergő és az Indigó Utca felszolgálásában. A műsorban közreműködik a Wellhello egyik elnöke, Fluor is.

Ficzkó András: „Ez az akusztikus projekt életképes!”

Ficzkó András 20 évnyi közös zenélés után kivált a hazai klubélet egyik meghatározó alakjának számító Machine Mouse zenekarból. Sok-sok sláger, és sikeres koncert után az idei esztendő végén kiderült, hogy András és a banda dobosa, Raga másként képzelik a jövőt, éppen ezért folytatják külön utakon karrierjüket.

Egyedülálló zenei projekt és új dal Zolától!

Nem tétlenkedik a New Level Empire dalszerző-frontembere, Zola! Az énekes mától kezdve 5 héten át minden hétfőn előjön egy dallal, amelyhez videót is készít. A jövőre nagy lemezzel is előrukkoló tehetség ma reggel megjelentette a legfrissebb dalát, amely az Elfogy a szó címet kapta.

Somogygesztin zenél az M’n’M csapata!

Arról már korábban beszámoltunk, hogy az M’n’M egy új taggal, egy basszusgitárossal bővült a közel múltban. A formáció azonban hamarosan egy kis szünetet tart munkásságában, ugyanis a csapat egyik énekesnője, Samu Kriszta Mazsi egyedül próbál majd szerencsét. Ebben a tagok maximálisan támogatják a tehetséget.

A búcsú buli helyszínét az Old Man’S Music Pub szolgáltatja, ám előtte még Somogygeszti élvezheti az akusztikus formáció zenéit. A zenekar nem először lép fel itt, hiszen több zenekar mellett a nyári fesztiválon is zenélhettek.

A véget nem érő szerelmekről mesél Zséda

Egy tőle szokatlan nótával rukkolt elő Zséda. A Hány percet élsz egy akusztikus gitárjátékot előtérbe helyező dal, amelyet egyszerre sorolhatunk a pop, a dance, és a country kategóriákba egyaránt. A szöveg pedig a románcok, véget nem érő szerelmek hangulatát idézi meg.

M'n'M "búcsúkoncert" az Old Man's-ben

Az Old Man's Music Pub (1072 Budapest. Akácfa utca 13.) mindig különleges helyszíne volt a zenekar koncertjeinek, hiszen a banda fennállása óta gyakori visszatérő vendége a szórakozóhelynek. Azt bizonyára már tudjátok, hogy az akusztikus formáció nemrég újabb taggal, egy basszusgitárossal bővült. Azonban arról is fontos tudnotok, hogy az M'n'M egy kis időre szüneteltetni fogja munkásságát, ugyanis Samu Kriszta MAZSI önállóan próbál majd szerencsét, amelyben a csapat maximálisan támogatja őt!

Ismét az Old Man’s-ben zenél az M’n’M! Bemutatkozik az új tag!

Samu Kriszta Mazsi és Szabó Mariann barátsága sok-sok éve tart már, így hát nem csoda, hogy a két énekesnő alapított egy közös zenekart. Az M’n’M névre keresztelt akusztikus formáció 2013 novemberében debütált, és azóta sorra járják Budapest szórakozóhelyeit sikeres koncertjeikkel. Mazsi és Mariann mellett Németh Szabó Tamás személyében egy cajonnal, Andrási Misi által pedig gitárral szolgálják az élőzenés talpalávalót. A csapat most tovább bővül, mégpedig egy basszusgitárossal.

M'n'M a Why Not Caféban

Samu Kriszta Mazsit és Szabó Mariannt a 2010-es X-Faktor-ban láthattuk, akik stílusukkal kitűntek a többi versenyző közül. Mazsi és Mariann barátsága egy karaoke rendezvényen kezdődött, amelyet még az X-Faktor versenye sem tudott megtörni. Miután Mariann kiesett az első széria negyedik élő showjában, a csajok máris stúdióba vonultak, hogy felénekeljék közös dalukat a Mozdulj-t! A pörgös nóta 2013. augusztusában új köntöst kapott!

Samu Kriszta Mazsi feat. Magán Olivér&Takács Balázs a Napközi Teraszán

Márciusban a Fat Mo’s Music Club megálmodta különleges, élőzenés estjeit. Itt találkozott először a színpadon Samu Kriszta Mazsi és a Fat Mo’s Band, amit a billentyűk mögött Magán Olivér (aki többek között a Peet Project, a ByTheWay, Gyurcsík Tibi vagy éppen Bogi zenekaraiban bizonyít), basszusgitárral pedig Takács Balázs erősített. „Nagyon örültem ennek a kezdeményezésnek, mert élőzene párti vagyok teljesen. Gyermeki izgatottsággal töltött el, hogy volt olyan zenésztársam, aki abban a pillanatban tudta meg, hogy mit fogunk játszani. Ez nagyon durva adrenalint rakott belém és ezáltal még jobban figyeltünk egymásra! Nem árulok el vele nagy titkot, ha azt mondom: nem sok alkalmam volt eddig ilyen zenészekkel játszani. Nagyon jól éreztem magam, jó volt a részesévé válni ennek.” – mondta a BuliStarnak márciusban Mazsi.