2019. április 18.
Keresés

Megnyílt a legújabb Magenta!

Rengetegen voltak kíváncsiak a magyar tervezői márka, a Magenta új Árkádban található megnyitójára Budapesten. A rendezvényen Hungaria pezsgővel, paleo falatkákkal, élő zenével és kivételes kedvezményekkel várták az érdeklődőket.

Negyedszer is Madonna a Versace arca!

Madonna Interview számára készített fotósorozata szinte vírusként terjedt a múlt héten. Most pedig kiderült, hogy a botrányhősnő a Versace új arca. Annyira nem is új, hiszen a világsztár immáron negyedszer képviseli a márkát.

Pásztor Anna stílusosan hordja magán az extrémitást

Pásztor Annáról eddig is tudtuk, hogy egy igazi kaméleon, aki nem hogy nem fél az extrém jelmezektől, de védjegyévé váltak a vadabb szerelések. Az Anna and the Barbies énekesnője a színpadon is szeret különc ruhákban megjelenni, ám a Rising Star műsorában valamivel kifinomultabb szettekben láthatjuk.

Nagy sikerrel zárult a MAGENTA divatbemutatója

Dankó Ágnes divattervező nagy sikerű, telt házas, divatbemutatóját Budapesten a Hello Baby bárban csodálhatta meg a közönség. Az este folyamán 15 gyönyörű modell 64 szettet mutatott be az idei őszi szezon kedvenc darabjaiból.

Férfiak szagolhatják Rihannát

Rihanna a férfiaknak kedvez egy új illattal. A barbadosi díva Twitter oldalán adta hírül, hogy egy hihetetlenül szexis, férfias parfümre számíthatunk, amelytől a csajok garantáltan megőrülnek majd. Olyan szinten, hogy többé nem akarják levenni a pasik pólóit!

Rihanna elfelejtette a szöveget! Bedrogozva lépett színpadra!

Hatalmas csalódást okozott szingapúri rajongóinak a barbadosi énekesnő. Rihanna ugyanis annyira be volt drogozva, hogy a szöveget és a lépéseket is elfelejtette.

Tisztaság és higiénia mániás a fiatal Megasztáros!

Réti Nóri arcával a Megasztár 2012-es szériájában találkozhattok. A fiatal lány a tervek szerint ősszel jön ki saját szerzeményével, és videoklipjével. Mi most a divat, valamint a szépségápolás világával kapcsolatban faggattuk őt.

Kislányt vár Christina Aguilera

A négyszeres grammy-díjas énekesnő és szerelme, Matt Rutler februárban jelentették be eljegyzésüket, ami miatt rögtön pletykák kezdtek el keringeni szerte a nagyvilágban. Nos az egyik találgatás valóban igaz, hiszen Xtina várandós!

Gellért a divat strandja - Hollywood ihlette fürdőruhák

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. a Sonia Produkciós Kft. szakmai együttműködésével pályázatot írt ki, melynek célja az 1940-es, 1950-es évek strandöltözékeinek modern szemléletű, mai értelmezésű feldolgozása, beemelése a hazai divatszakma iránt érdeklődő közönség látóterébe. A kiválasztott és legyártott pályamunkák egy nagyszabású fashion show keretén belül mutatkoztak be 2013. augusztus 29-én, a Gellért Fürdő hullámmedencéje felett épített látványos kifutón.