2019. április 18.
Keresés

Zombi üldözi plátói szerelmét a Follow The Flow új klipjében

A Follow The Flow az elmúlt évben ismét láthatóan közelebb került a nagyszínpadokhoz. Taroltak a videóik a YouTube-on, amelyeket több, mint 5 milliószor játszottak le csak 2017-ben, miközben az év számos koncerttel, MR2 Akusztik felvétellel és új dalok készítésével telt.

Freddie lesz Emeli Sandé előzenekara

A világhírű brit soul és R&B énekesnő, Emeli Sandé 2018. február 18-i koncertje előtt, a hazai közönség egyik nagy kedvence, Freddie és zenekara lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.

Király Viktor ódája a budapesti lányoknak

Király Viktor ma megjelent dalát egy új szerelem ihlette – a „Budapest Girl”-höz debütált videóklipben az énekes barátnője is feltűnik, és együtt mutatják be a budapesti fiatalok életét.

Boggie a 60. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében

A Magyarországot képviselő énekesnő a verseny első elődöntőjében a 16 előadóból a tíz legjobb közé került a szakmai pontok és a közönségszavazatok kombinációja alapján kialakult összesítésben, így lett a 27-es döntő résztvevője.

Dal 2015: Boggie Hollandiában is fellép versenydalával

A Dal 2015 győztese, Csemer Boggie még az Eurovíziós Dalfesztivál előtt meghívást kapott egy nagyszabású hollandiai eseményre, ahol bemutathatja versenydalát, a Wars for Nothing-ot.

Világsztár előtt énekel Gájer Bálint

A swing hercege Robert Davi előtt koncertezik április 27-én, a Papp László Sportarénában.

A Dal 2015: Boggie képviseli hazánkat Bécsben

Csemer Boglárka Boggie és a Wars For Nothing című dal képviseli Magyarországot a májusi bécsi 60. Eurovíziós Dalfesztiválon május 19. és 23. között.

Kállay-Saunders András újra a Dal döntőjében!

Elérkeztünk a Dal 2015 döntőjéhez, amelynek extra produkciójaként a tavalyi Eurovíziós Dalfesztiválon Magyarországot képviselő, és 5. helyezést elért Kállay-Saunders András lép a Dal színpadára. András két dalt is előad az MR Szimfónikusok kíséretében, illetve ő lesz az egyik vendége a döntő után következő Dal+ műsornak is.

A Dal 2015: A Leander Rising nyerte az Akusztik versenyt

Nagyot ment a Leander Rising a Dal 2015 akusztikus versenyében. Már az elődöntőt is toronymagasan vitte összesítésben. A vasárnap éjfélkor zárult döntőt végül magabiztosan nyerte a jól hajrázó Antal Timi és a Spoon előtt. Leanderék 14 572 szavazattal 43,26%-os szavazati aránnyal lettek az elsők, míg Antal Timi 33,45%-kal a második és a Spoon 10,76%-kal a harmadik helyen végzett.

A Dal 2015: Ők bizonyíthatnak a döntőben

Szombaton sor került A Dal 2015 második középdöntőjére, ezáltal pedig kialakult a döntő mezőnye. A fináléra február 28-án kerül sor, így hát kiderül, hogy ki képviseli hazánkat a 60. Eurovíziós dalfesztiválon.

A Dal 2015: Zorán lesz a második középdöntő fellépője

A döntő előtti utolsó adásához, a második középdöntőhöz érkezett A Dal, melynek extra fellépőjeként Zorán áll színpadra az MR Szimfónikusokkal szombat este.

Gyermekei is kampányolnak Oláh Gergőért

Oláh Gergő gyerekei, látva, hogy milyen sokat készül apukájuk A Dal szombati középdöntőjére és mennyire fontos neki A tükör előtt című száma, kérték szüleiket, hogy hadd segítsenek a kampányolásban. Gergő mindenképpen csak egy pozitív üzenetű, kedves akcióba szerette volna bevonni a kicsiket, így született meg ez az aranyos kampányfotó.

Éliás Gyula jeges hangulatban zenélt

Éliás Gyula Jr. fúvósokkal kiegészülve, spontán zenélésbe kezdett a Jégteraszon, hogy A Dal című műsorban előadott Run to You-t népszerűsítse. Az énekművész szerzeménye most hétvégén a középdöntőben mérettetik meg.

A Dal 2015: Pierrot megalázta a New Level Empire-t

Tegnap este sor került A Dal 2015 első középdöntőjére. 9 produkció kapott lehetőséget arra, hogy másodszor is színpadra állhasson a műsorban és megküzdjön a döntőbejutásért.

Dér Heni: „Minden kapcsolatban vannak problémák, hullámvölgyek!” (interjú)

Dér Heni akárcsak tavaly, idén is versenybe szállt A Dal-ban. Az Ébresztő nem jutott tovább a középdöntőbe, de 2014 Legfittebb Énekesnője máris leforgatta a szám fülledt, fekete-fehér klipjét. Henivel beszélgettünk Pierrotról, a klipforgatásról, a közönség visszajelzéseiről, no és azokról a bizonyos gátlásokról is.