2018. május 27.
Keresés

EFOTT első nap - 2017

„Soha többet nem lesz ilyen pillanat, amikor ti és mi így együtt vagyunk, ilyen formában, mindannyian – ezért is különleges a pillanat!” (Kowalsky)

30Y / Budapest PARK

egyszer tavasszal budapesten.

„a 30Y egy zenekar. négyen testvérek. ikrek. négy tojás, olyanok, hogy meg sem tudod különböztetni őket. néha ők maguk is összekeverik a másikat saját magukkal. nem is a dalaik miatt ismerik őket, hanem azért, mert ilyen, hogy négyes ikrek alapítanak zenekart, na, ilyen még nem volt. télire pulóvert húznak, nyáron kisgatyát. és ha esik, sosem nyitnak esernyőt. mindnek van autója, mindegyiknek más. azt sosem keverik össze. megjelent egy csomó lemezük, a platina az nagyon csillog, és dicsőség, ez a címe annak, ami új.”

Szülinap dömping a VOLT 2015 nyitónapján

Idén is egy nappal korábban, már június 30-án délben megnyitja kapuit a Telekom VOLT Fesztivál, ahol öt színpadnál várja program a látogatókat A kínálat valóban ünnepinek ígérkezik, ugyanis több zenekar is kerek évfordulóval érkezik Sopronba. A Nagy VOLTos Szülinapra napijegyek váltatók, a bérleteseknek pedig ajándék ez a nap.

30Y koncert a Barba Negra Trackben

A hamarosan megjelenő, idei második 30Y EP előben először a Barba Negra Track színpadán! Vendég a május elején új lemezzel jelentkezett Óriás.

PAFE 2. Nap: A britek éjszakája

Hőség és kábulat, rock & roll és izzadság, zúzós metál és pogózás, underground és lazulás, hip – hop és ugrálás, lemezpörgetés és diszkózás jellemezte a PAFE második napját, ami már sokkal több embert vonzott mint az első.

Irodalmi seregszemle vagyis Margó Feszt a PIM-ben

"Lapozz bele a városba!"- idén ezzel a felkiáltással indul útjára, s várja látogatóit immár negyedszer, június 11-15. között - a Bookline támogatásával - a Margó Irodalmi Fesztivál.

7. Ördögkatlan Fesztivál 2014

Van Villány környékén néhány település amelyek a hazai és környéki kultúra igazi központjává váltak. A Bárka Kikötő baranyai horgonyzása az Ördögkatlan Fesztivál lassan hagyományosan a térség egyik legfontosabb kulturális eseménye.

Alterába Fesztivál

Az idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a könnyűzenei fesztivál július 16-20. között. A fesztivál a mai kedvelt alternatív és rock zenekarokat vonultatja fel Körmenden.

Fishing on Orfű 2014

Fishing On Orfű 2014 nem csak az alterfeszt 7. köre lesz a hazai palettán, de itt lehetünk tanúi a Kispál és a Borz nagyon várt visszatérésének is.

Európa-nap 2014

Magyarország 10 éve tagja ez Európai Uniónak. Ünnepelj velük az Európa-napon május 11-én az Erzsébet téren!

Van egy ország - a Rájátszás március 15-i különleges koncertje

Pop-rock, írók, költők és zenészek, zenék és irodalom. Írás és újraírás. Játék. Március 15. Haza és haladás. Haladás és haza.

Idén is lesz Pannónia Fesztivál

Még csak február vége van, de a 2014-es Pannónia Fesztivál kapunyitására sokan várunk. Addig is nézzük meg az idei kínálatot, kik lesznek azok az előadók, akik június 5-8 között garantálják a tomboló fesztivál hangulatot.

Megjelent az Immigrants első videóklipje

A hazai zeneipar egyik meghatározó helyszíne Pécs. Nem is meglepő, hogy az alternatív rockbandák sorát erősítő Immigrants neve is ehhez a városhoz köthető.

DíjLeső Extra: Az év hazai alternatív albuma

Az idei Fonogram jelöltjei közül vajon ki kapja a szakma legelismertebb díját? A 20. születésnapját ünneplő korábban Arany Zsiráf-ként ismert díjátadóra izgalmas, a korábbiakhoz képest jelentősen megújult műsor keretein belül adja majd át a trófeákat.

Fesztiválokkal és nagykoncertekkel ünnepel a Dürer Kert

Négy hónapos rendezvénysorozattal ünnepli ötödik születésnapját Budapest egyik legnépszerűbb szórakozóhelye, a Dürer Kert. Nagykoncertet ad például a The Carbonfools, a Brains és a 30Y, valamint fesztiválok, tematikus zenei és kulturális események, csocsó, ping-pong, sörbringa és függőágyak is várják a vendégeket.