2018. augusztus 15.

Zimány Linda és Jude Law SMS-eznek

2014. július 14. 12:27 Szerző: Nikk

Emlékeztek még arra, hogy három hónappal ezelőtt mi volt az egyik legnépszerűbb téma a sajtóban? Igen, Jude Law és Zimány Linda alkoholmámoros csókja szerepelt a címlapokon. Hogy mi történt velük azóta?

Erről a Bors napilapnak mesélt a modell, ugyanis a világsztárral telefonon, főleg SMS-ben tartják a kapcsolatot. A csókcsata után ez nem is csoda. 

Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy kizárólag kollegiális a viszonyunk, ha barátok nem is, de jó ismerősök lettünk, akik néhanapján még érdeklődnek is a másik hogyléte felől – kezdte Linda. „Nagyon profi csapattal dolgozhattam együtt, és ezt az ügyet is a helyén kezelték. Tudták, hogy korábbról ismerjük egymást, és a munkát nem keverjük a ma­gán­élet­tel. Másrészről Jude-ot is jól ismerik, és nem szólnak bele, mit csinál a privát éle­té­ben. Talán még abból sem csináltak volna gondot, ha eset­leg történik köztünk valami” – tette még hozzá a színészetet komolyan gondoló Sugarbird arc.

Linda egyébként nem csak Jude-dal való kapcsolatával szerepel a médiában a napokban. A szőkeség ugyanis egy meglehetősen pikáns fotót posztolt Instagram oldalára és most azt találgatják, hogy vajon ki készítette a pucér képet.

Zimány L

Megosztás facebookon