2020. március 29.

Zenével segítenek rákos gyerekeken a sztárok

2014. március 13. 15:59 Szerző: Nikk

Nemes ügyhöz csatlakozott Szabó Kimmel Tamás és Mező Misi. A Zenével a Rákos gyermekekért alapítvány tagjai személyes jelenlétükkel, valamint a zene erejével próbálnak mosolyt csalni a kis betegek arcára.

Seres Antal sok éve már, hogy zenét tanít gyerekeknek. Munkája során pedig azt látta, hogy a zene nagyon sokban segíti a különböző betegségekben szenvedő lurkókat. A Zenével a Rákos gyermekekért alapítvány 2011 szeptemberében jött létre, és a pedagógus Ombodi Csilla (az alapítvány elnöke) Antallal együtt heti rendszerességgel bukkan fel a kis betegek mellett. Tapasztalataik szerint a személyes kontaktussal kibillentik a kicsiket a kórházi kínok világából, és egy pozitívabb jövőképet sugallnak feléjük.          


Sztárok csatlakoznak a megmozduláshoz

Ehhez a szép megmozduláshoz természetesen sztárok is csatlakoznak, mint például a Made in Hungária színésze, Szabó Kimmel Tamás, vagy éppen a Magna Cum Laude énekese, Mező Misi.  
„Misi barátom hívta fel a figyelmemet az alapítványra. Találkoztunk és beszélgettünk a munkájukról, és azon dolgozunk, hogy miként tudjuk azt segíteni. Minél nagyobb figyelmet akarunk kelteni az alapítvány felé.” – mondta Szabó Kimmel Tamás az RTL Klub reggeli műsorában, a 8.08-ban.


„Hiszem azt, hogy mikor valaki a világba születik, benne van a segíteni akarás. Az évek folyamán ez mintha kihalna, de szerencsére belőlem ez nem halt ki. Amikor elvállaltam ezt a felkérést olyan érzés volt, mintha nekem tenne jót ez az egész. Érdekes, hogy az ember ilyenkor azt hiszi, másoknak tesz jót, pedig nem, saját magával tesz jót. „ – csatlakozott Tomihoz Mező Misi.

Még több információért csatlakozz az alapítvány hivatalos közösségi oldalához! https://www.facebook.com/pages/Zen%C3%A9vel-a-R%C3%A1kos-Gyermekek%C3%A9rt-Alap%C3%ADtv%C3%A1ny/255797891140531

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon