2020. március 29.

Weisz Fanni elfogadja másságát

2013. november 29. 16:36 Szerző: AnnMarie Forrás: RedLemon

Weisz Fanni, Bagi Iván, Hegyi Barbara és Csőre Gábor a Hűvösvölgyi Gyermekotthonba látogatott a minap. Ahol sikerük titkát is megosztották a gyerekekkel.

A hírességek persze nem üres kézzel érkeztek az otthonba, a sok ajándék mellett produkcióval és játékokkal is meglepték a gyereket. Bagi Iván sztárok hangján szólalt meg, Weisz Fanni mesélt sikerének titkáról, Hegyi Barbara és Csőre Gábor pedig Ki mit tud?-ot rendezett az otthon lakóinak.

gyerekotthonhüvi

A siket szépségkirálynőt édesanyja is elkísérte az otthonba, hogy fordítsa a jelnyelven beszélő lány mondanivalóját.

„Amikor kicsi voltam, sokszor furcsán néztek rám az emberek, de akkor édesanyám azt mondta, ne foglalkozzak velük, csak higgyem el: egy mosolyért ezret kapok cserébe! Képzeljétek el, igaza lett. Az emberek elkezdtek visszamosolyogni. Azóta nem szégyellem a másságom, hanem el akarom mondani mindenkinek, hogy ennek is vannak előnyei. Például velem nem lehet vitatkozni, mert egyszerűen lekapcsolom a villanyt. Illetve arra is rájöttem, hogy kellő kitartással és akarattal semmi sem lehetetlen” – tanácsolta Fanni mosolyogva.

weiszfannigyerekek

Bagi Iván is nagyon jól érezte magát a gyerekek közt, állítása szerint a gyerekek a leghálásabb közönség.

bagigyerekek

„Gyerekek előtt fellépni mindig kicsit nehezebb, ugyanakkor nagyon hálás feladat. Ők köntörfalazás nélkül a szemedbe mondják, ha valami tetszik, de azt is, ha valami nagyon nem. Örülök, hogy megnevettethettem őket, hiszen saját tapasztalatból tudom, milyen nehéz helyzetben vannak” – mondta el a humorista.

gyermekotthon
Gyermekotthon

 

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! 

Megosztás facebookon