2018. június 20.

VV6: A kövér, a páva és a reménytelen szerelem

2014. február 13. 23:11 Szerző: Marcika

A tegnapi kihívás eredménye ugyan nem volt túl nagy meglepetés sem a nézőknek, sem a lakóknak, ennek ellenére sokáig volt ez a téma a játékosok között. Meglepő módon, a villalakók közül csak egy páran álltak Dávid mellé, pedig sokaknak lehetne a bögyében a folytonosan kavaró Viki.

Krisztián annak ellenére próbálkozik folyamatosan Izánál, hogy a lány már többször minősíthetetlenül elküldte a fenébe, és olyan szinten megalázta, hogy minden normális ember hagyta volna a francba. A hajdúsági fiú kitartása lassan megtérülni látszik, annál is inkább, hogy a srác tökéletesen megértette: a lány nem kizárólag azért utasította vissza, mert nem tetszik neki, hanem mert nem akar senkit közel engedni magához. Este megtörtént a nagy beszélgetés: Krisztián olyan tökéletesen manipulálja a lányt, hogy azt oktatni kéne. Lehet, hogy nem szándékosan csinálja, de kiválóan hat Izára, nagyon jól érvényesíti az érdekeit, hiszen pontosan tudja, hogy ezt a játékot nem lehet egyedül végig csinálni. Mondjuk magunk között szólva kicsit vicces, hogy a párbajon még azt mondta Krisztián, hogy a villában nincsen barátság, de lehet, hogy szerelem van.

 Love is in the air

Viki, mivel nagyon izgult, hogy őt fogják kihívni, elment Krisztiánnal edzeni. Igazán nem vagyok egy gonosz ember, de ami a lány fekvőtámasz címszó alatt teljesített, az több volt, mint nevetséges. Igaza volt Aurelionak: egy MB1-es kézilabdázó nem így néz ki (már hozzátehetjük azt is, hogy nem így mozog) 23 évesen.

Komolyan nem értem ezt a műsort. Lilu bekonferál egy kisfilmet: „Most pedig nézzük meg, mi történt a kihívás után” Erre látjuk a tegnapi kihívást. Gratulálok. Dávid elmondta, hogy azért a kövér lányt viszi ki párbajozni (csak bele ne szakadjon), mert alapvetően szeretné újraírni az erőviszonyokat. „Először rombolni kell ahhoz, hogy utána építhessünk”- mondta el bölcsen az első magyar „reality-jogász-páva”. Dávid kicsit túl magabiztosan megy neki a párbajnak, szinte a zsebében érzi a győzelmet. Ez nem lesz túl szimpatikus a nézőknek.

A lakóknak ismét dönteni kellett, hogy ki mellé állnak a párbajra való felkészülés során Dávidot Aurelio, Józsi, Charlotte és Teo segíti, a villa provokátorát Gergő, Dorka, Iza, Zsófi és Krisztián támogatja. Bár számomra egyértelműen a jogász fiú szimpatikus, de amit előadott a csapatának az több volt, mint gusztustalan. Nincsen azzal semmi baj, ha valaki magabiztos, de ez talán egy kicsit túlzás.

 

Az összefoglaló egyébként megdöbbentően unalmas volt, de valljuk be, ehhez már hozzászoktunk.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon
Programajánló
Presser Gábor dupla koncert az Arénában

Az összes program megtekintése