2019. február 22.

VV Cristofel brutálisan megverte menyasszonyát

2013. október 04. 11:24 Szerző: AnnMarie Forrás: Blikk

A Való Világ kubai csődöre, ismét nem bírt az indulataival. Most menyasszonyát verte meg annyira, hogy a lánynak agyrázkódása lett és egyik dobhártyája is beszakadt.

A 27 éves Vivien és Cristofel (20) kapcsolata februárban kezdődött, olyan komolyan gondolták kapcsolatukat, hogy nyáron összeköltöztek és el is jegyezték egymást.

chrisvivi

Cristofel azonban péntek éjszaka megmutatta rosszabbik énjét a lánynak. A Blikk információi szerint, egy eldurvult bulizás után, olyan szinten helyben hagyta választottját, hogy a lány lelkileg és fizikailag is összetört.

Vivien a Blikk-nek elmesélte a borzalmat, amit átélt:

Péntek este elmentünk egy szórakozóhelyre, ott Cristofel eléggé ittas állapotba került. Már a buliban kétszer verekedésbe keveredett, féltékeny volt mindenkire. A taxiban már elkezdett ütni, először kis pofonokat adott, fejbe vágott, a hajamat húzta. A taxist nem nagyon hatotta meg a dolog. Hazaértünk, én nekiálltam enni, kiverte a kezemből az ételt, azt mondta, hogy gyűlöl engem, amiért tőlem függ, mivel én tartottam el őt és a családját is.”

vivien

A brutális este azonban ezzel még nem ért véget.

„Azt mondta, hogy csak a pénzemért volt velem, és most, mivel részeg, ezért kijött belőle. Én válaszoltam neki higgadtan, hogy jó, rendben van, akkor menjen el. Ekkor kezdett el ököllel ütni. Próbáltam védekezni, karmoltam a nyakát, ahol értem, de ő még erősebben ütött. Amikor az egyik ütésnél látta, hogy ömlik a fülemből a vér, megijedt, és abbahagyta. Akkor sikerült elcsúsznom az ajtóig. Segítségért kiáltottam, de ő már ismét ott volt. Akkor a combomat ütötte, és kivette a kulcsot a zárból – emlékezett szomorúan a kemény pillanatokra és a megrázó élményre Vivien. – Aztán meg akart fojtani. Akkor csengettek be a biztonsági őrök, ő pedig befogta a számat. Csengettek még párszor, majd elmentek. Utána otthagyott.”

A fiatal lány annyira rettegett, hogy nem mert egyedül orvoshoz fordulni, egyik barátját kérte meg, hogy vigye el a kórházba. Másnap reggel tudott csak eljutni az ambulanciára, annyira rossz állapotban volt.

„ Azt gondoltam, úgyis elmúlik, de sajnos egyre jobban fájt a fülem, és már alig hallottam. Az ismerőssel bementem a kórházba, ott automatikusan feljelentést akartak tenni, de mondtam, hogy nem nevezem meg a személyt. Méghozzá azért nem akartam, mert félek tőle, hogy odajön a házba, ahol élek, és ott, a garázsban van egy eléggé drága autóm. Tudja a kapukódomat, azon keresztül be tud menni. Félek tőle” – mondta remegve a lány, akinél agyrázkódást diagnosztizáltak, valamint azt, hogy beszakadt az egyik dobhártyája.

Cristofelnek nem ez volt az első ilyen esete


Egykori Való Világos szerelmét is rendesen helyben hagyta tavaly márciusban. VV Veronika a támadás után kórházba került agyrázkódással, később a vizsgálatokon kiderült, a lány eszméletét is elvesztette miközben akkori szerelme fojtogatta. A valóságshow-hős rögtön feljelentést tett egykori párja ellen, az eljárás még tart.

vvveronika

Megosztás facebookon
Legnépszerűbb cikkek

Új dallal indítja 2019-et Dua Lipa

2019. január 29. 11:56

Az összes hír megtekintése