2019. január 20.

VV Alexa második klipjében meztelenül vonaglik!

2014. július 26. 12:04 Szerző: Nikk

Amikor VV Alexa jelentkezett a Való Világ 6. szériájába, műsorvezető, valamint természetgyógyász szeretett volna lenni. A valóságshow után azonban rappelni kezdett. Úgy tűnik a lány komolyan gondolja a zenei karriert, még a negatív kritika sem tántorítja el.

Alexa most egy újabb szerzeménnyel rukkolt elő, aminek klipjében többet meztelenkedik, mint rappel. Megkérdeztük, hogy ő mit gondol az őt ért támadásokról.

Első dalod, a Médiabomba kapcsán kaptál hideget-meleget. Hogy élted meg a kritikákat?

Bár gondoltam, hogy meg fognak oszlani a vélemények, de azt nem sejtettem, hogy ekkora felfordulást okoz majd a zenénk. Több nevesebb rapper is véleményezte, ami megdobta a nézettséget. Szerintem mivel ez első ilyen zenénk volt, nem sok segítséget kaptunk, ahhoz képest jó lett a Médiabomba! A szöveget teljes mértékben én írtam, sajnos az alap rontotta el a szöveget.

Az új szám a Napfény címet kapta, amely ismét egy duett. Milyen volt a közös munka?

Nagy jó volt Atesszal és a bajai barátival való munka. Egész nap nevettünk, jót szórakoztunk, szóval egy élmény volt maga a forgatás. Kihoztuk a maximumot a lehetőségeinkből.

Hamarosan jön a harmadik nóta is, a Médiabomba 2.0.

3 héten belül jön a dal és lesz az első szólóm. Hasonló lesz, mint az első, csak persze komolyabb. Vagyis stúdióban veszünk fel vágó képeket, és forgatunk még 1-2 helyszínen is.

Íme a legújabb szerzemény:

Megosztás facebookon