2018. május 27.

Visszatér a képernyőre a Magyarország, szeretlek!

2014. február 28. 16:55 Szerző: AnnMarie

400 vendég, 40 énekes, sok száz dal és több mint 3000 kérdés. Az M1 vetélkedőshow-ja a harmadik éve a tévénézők kedvence.

Március 2-án ismét visszatér a képernyőre a Magyarország, szeretlek! Szente Vajk vezetésével. A látványos és szórakoztató show-műsorban művészek, sportolók, hírességek mérik össze tudásukat Magyarország kultúrájáról, történelméről és hagyományairól. A tavaszi évadban sem lesz hiány humoros helyzetekből, a két csapatkapitány, Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő már rögtön az első adásban meglepi a közönséget.

moszeretlek

A fordulatokban gazdag feladatok közt ezúttal is ott lesz a Vaktérkép, a Lista, a „Ki vagyok én?”, a Szóbeszéd, a „Ki nevet a végén?”, valamint a játékosok rémálma: a Ketyegő, és ismét visszatér a Vetítő. Ahogy azt már megszokhatták a nézők, minden adásban kiderülnek érdekes adatok, tények hazánkról, sőt a meghívott vendégekről is. A műsor állandó zenekara, a Gitano Live népszerű, ismert énekesekkel egészül ki, és természetesen nem hiányozhat az olasz Daniele, aki énektudásával és magyar kiejtésével komoly kihívás a versenyzők számára.

farsangm1

Március 2-án Döbrösi Laura színésznő, Németh Kristóf, Faragó András, Magyar Attila színművészek, Kovács Ági olimpiai bajnok és Takáts Eszter énekesnő mutatják meg mit tudnak Magyarországról, a hangulatos zenékről pedig Vágó Bernadett, az Operettszínház színésznője gondoskodik.

Vasárnap esténként 20.20-kor az M1-en!

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a 

Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon