2019. január 20.

Világsztárok hada Kardashian esküvőjén

2014. május 28. 07:29 Szerző: Nicole

A valóságshow királynő május 24-én, szombaton végre kimondta a boldogító igent, így már hivatalosan is össze kötötte életét Kanye West-tel.

A 33 éves Kim hónapok óta készült az álomesküvőre, amelyre az olaszországi Forte di Belvedere-ben, egy 16. században épült erődben került sor, amely ma az olasz ruhatervező, Valentino  Clemente Ludovico Garavani tulajdona.

kastély

A világsztárokat Rich Wilkerson Jr. lelkész adta össze a közel 600 fős vendégsereg kíséretében. Kanye láthatóan ideges volt, és alig várta, hogy szíve hölgye az oltárhoz sétáljon. 

csop kép

Az álomesküvő kivitelezése nem volt kis munka, de úgy tűnik, Kanye mindent megtett azért, hogy sugárzó boldogságot varázsoljon kedvese arcára. Kim igényeit ismerve, nem volt pénztárca barát befektetés , több mint 120 millió dollárba került a mulatság. Nem csoda, hiszen a díszítéstől kezdve a magánrepülőig át, no meg a különleges sztárfellépőig bezárólag, bizony mélyre kellett nyúlnia a rappernek, akinek a nagy költekezés ellenére, egy szava sem volt.

esk

"Családot akartam. Isten megadta a lehetőséget, és nekem áldozatot kellett hoznom azért, hogy ez a csodálatos dolog az enyém legyen."- mondta Kanye a People magazinnak.

A nagy napot egy szó szerint fenséges villásreggelivel kezdték, amit Valentino és Vogue Leon Talley rendezett Párizsban. Azt követte az esti fogadás, a versailles-i kastélyban, ahol Kim kedvenc énekesnője, Lana Del Rey szórakoztatta a jelenlevőket. Összesen három dalt adott elő, köztük a Summertime Sadnesst és a Young & Beautifult.

lanad

"Ő a legromantikusabb ember az egész világon. Nála kedvesebb emberrel életemben nem találkoztam. Minden kívánságomat kérdés nélkül teljesíti." -  vallotta Kim férjéről, aki szó nélkül tette a dolgát

kjj

A péntek esti fogadáson természetesen nagy nevek is felsorakoztak, olyan hírességek tették tiszteletüket , mint az amerikai rapper, Big Sean, Tyga, a szintén amerikai divattervező Alexander Wang, a divatguru André Leon Talley, aki az "Amerika következő Topmodellje című műsorban tűnt fel, David Blaine illuzionista, aki fergeteges hangulatot hozott az amúgy is varázslatos esküvőre, valamint a tenisz koronázatlan királynője, Serena Williams is.

divi

Nos, úgy tűnik Firenze egy igen szerencsés pont mindkettejük életében, hiszen 2004-ben itt találkoztak először, illetve bennfentesek elmondása szerint, kislányuk North West is itt fogant.

Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon