2020. február 28.

Vége! Olivér kiszállt a ByTheWay-ből!

2014. augusztus 05. 17:23 Szerző: Nikk

Úgy tűnik az X-Faktoros együttesek nem bírják együtt hosszú távon, hiszen a tehetségkutató vége után olyan formációk szűntek meg eddig, mint a Like, az Apollo23, vagy éppen a Spirit. A mai nap pedig kiderült, hogy bizony a ByTheWay háza táján sincs minden rendben.

Hiszen Patocska Olivér végleg kiszállt a formációból! Bár a csapat a mai napig nagy sikernek örvend, naptáruk tele van koncertekkel, létrejött élőzenés formációjuk és saját dalokkal is előrukkoltak, a négy srác összeférhetetlenség  miatt arra a döntésre jutott, hogy a szőke énekesnek nincs helye a bandában. Olivér másként képzelte a jövőt, mint a többiek, majd a viták egyre hangosabbak lettek. Így történhetett meg az, hogy a srácok közös e-mail címét, amelyeken a fellépéseket intézték, Olivér a napokban már nem láthatta, és a próbateremből is kitiltották őt.

Olivér 1
Az utóbbi képeken Olivért már nem láthattuk

„A tehetségkutató után változott meg minden. Egészen máshogy képzelem el a csapatot. Jelenleg egy gitárral akusztikus koncerteket adunk, ami egy idő után unalmassá válik. Korábban megbeszéltük, hogy a verseny után külföldön is szerencsét próbálunk. A többiek azonban inkább mindig a biztosat választották. Így a bandának nem jósolok hosszú életet” – árulta el a Blikknek Olivér, aki nem adja fel, új zenekart alapít.

„Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de így is csodálatos két év van a hátunk mögött, amire mindig jó szívvel emlékszünk vissza. A ByTheWay nem áll meg, tovább dolgozunk, hamarosan megjelenik az első lemezünk” – tette hozzá az ügyhöz Ya Ou, Sziki és Bence.

Olivér 2

Megosztás facebookon