2020. augusztus 6.

Vastaps! Borászok ismerték el Vastag Csabát!

2013. június 28. 10:42 Szerző: Nikk Forrás: Blikk

Balatonfüreden 22. alkalommal rendezték meg a Borversenyt, ahol ezúttal az X-Faktor első szériájának győztese tarolt!

Vastaps

Vastaps jár Vastag Csabának. Ugyanis miután megnyerte az X-Faktor első szériáját, valamint a Szombat esti láz versenyét, legutóbb a 22. Balatonfüredi Borversenyen tarolt az énekes. Csabinak ugyanis van egy saját bora, amelyet a Vesztergombi borászattal együtt hoztak létre. A nedű nem mellesleg a Vastaps nevet kapta.

"Azért jelent nagyon sokat számomra ez a díj, mert nem egy elfogult zsűri adta, a több száz ital mind ugyanolyan palackban volt szervírozva, így nem tudhatták, melyik az enyém. Igaz, elég komoly munka előzte meg, amíg olyan lett a bor, amilyen." - mondta a Blikk napilapjának Vastag Csaba.

"Valódi művészi értékkel bír, nem véletlen, hogy összesen 999 számozott palack készült belőle, kézzel aláírva. Ebből is látszik, hogy a cél nem anyagi haszonszerzés volt, hanem hogy ebben is valami maradandót alkothassak. Talán később, ha igazán nagy sikere lesz, nagyobb mennyiséget is palackozunk" - tette még hozzá a Fonogram díjas előadó.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. Fotók, videók, exkluzív interjúk várnak Rád!

Megosztás facebookon