2019. január 20.

Varga Viktor ledöfte Király Viktort

2013. december 13. 13:09 Szerző: AnnMarie

Párbajversenyen harcoltak egymással a híres Viktorok és Viktóriák a napokban. A Győztesek Viadalán Kumin Viktória, Szorcsik H. Viktória, Pintácsi Viktória, Klausmann Viktor, Király Viktor és Varga Viktor vívtak meg egymással.

Bárki elkiáltotta magát, hogy Viktor vagy Viktória minimum hárman fordultak felé – így is jellemezhetnénk a Wick Pharma GmbH sajtóeseményét, ahol minden a győzelemről szólt, hiszen híres Viktorok és Viktóriák vívtak meg egymással. Az amaTőr hírességeket Szász Emese világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes párbajtőrvívó terelgette a páston, ahol Kumin Viki és Klausmann Viktor, Pintácsi Viki és Király Viktor, illetve Szorcsik H. Viki és Varga Viktor alkottak csapatokat.

 vívássokan

Király Viktor az egészséges élet híveként mindig is rajongott a sportokért, a vívást azonban most próbálta először. Az énekes nagy lelkesedéssel vágott bele a játékba, legnagyobb meglepetésére azonban nem druszái bizonyultak a legkeményebb ellenfeleknek.

 vikiviktor

„Most először próbáltam ki magam a páston, és úgy érzem, nem utoljára. A képernyőn sokkal könnyebbnek tűnik a dolog, komolyan elfáradtam. Egy ideig úgy gondoltam, hogy Varga Viktor lesz a legnagyobb ellenfelem, de hamar rájöttem, a legkisebb a legveszélyesebb. Szorcsik H. Viki úgy jött előre, hogy szinte megijedtem. Egy pillanat alatt legyőzött” – mesélte Király Viktor.

 szorcsikvivi

„Csak mentem előre, nem félve senkitől. Csak a győzelem lebegett a szemem előtt” – vette át a szót Szorcsik H. Viki. – A gyakorlásnál azt mondták a hozzáértők, hogy van érzékem a víváshoz, így még nagyobb hévvel vetettem bele magam a küzdelembe” – mesélte Viki, aki nem meglepő módon, végül a viadal győztese lett.

 vargaviktorvív

A nyertes csapat másik tagja Varga Viktor, képzeletbeli ellenségeivel harcolt. Az énekes olyannyira belelkesedett a győzelemtől, hogy ráadásként Szász Emesét is kihívta egy rövid játékra. 

 viktorvikidíj

„Azt képzeltem, hogy én vagyok a hős, a nép egyszerű gyermeke, aki megküzd a zsarnok királlyal, vagyis ezesetben Király Viktorral. Úgy tűnik sikerült kellően összpontosítani. Az pedig külön élmény volt, hogy a verseny után egy profival is összecsaphattam. Bár Emesével nehezebb dolgom volt, azért sikerült bevinnem egy-két találatot, és nem azért, mert hagyta!” – lelkendezett Varga Viktor.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon