2019. február 22.

Válásoktól hangos a sajtó áprilisban

2014. április 15. 09:00 Szerző: Nikk

A tavasz nem csak a virágok illatát, a napfényt és a megújulást hozza el magával… Ugyanis ahhoz, hogy belevághassunk valami újba, sokszor búcsút kell intenünk egy réginek.

Itt a tavasz, tombolnak a hormonok – hangzik el gyakran az a bizonyos szállóige április elején. Napjainkban pedig egyre több hír jelenik meg arról, hogy a különböző "sztár"párok a külön út mellett döntenek.

Végleg vége a hírhedt showman házasságának?

A legfrissebb ilyen bejelentés a Romantic együttes egykori frontemberéhez, a showman Gáspár Győzőhöz fűzödik. Győző korábban hat alkalommal is feleségül vette gyermekeinek édesanyját, Beát, ám most úgy tűnik válnak. A párost a kamerák kereszttüzében is többször láthattuk veszekedni, szétköltözni, de most úgy tűnik: döntésük végleges. Ezt pedig Győző jelentette be hivatalos közösségi oldalán.
"Mielőtt még mennének a találgatások és a hülye pletykák ÉN szeretném bejelenteni hogy a tegnapi nappal a 21 éves házasságomat felbontottam! Tel Avivből hazaértem, de a családomtól külön költöztem, én Budapesten élek tovább.  A gyerekekkel folyamatosan tartom a kapcsolatot és támogatom őket, számíthatnak rám bármiben!  A családi életünk összeomlása nem a médiának szól, éppen elég probléma ez számunkra, ezért szeretném ha senki sem találgatna, éppen elég bajunk van" – írta vasárnap késő délután a celeb.

győzőék válnak
Győző és Bea


Rossz döntést hozott Kapócs Zsóka!

Épphogy kiderült, hogy Kapócs Zsóka férjhez ment Habony Árpádhoz, 24 óra múlva már válásuktól hangos a sajtó. A színésznő szintén a közösségi médiát választotta arra, hogy megossza a világgal magánéletének legújabb állomását. Az esküvő igazi meglepetés volt a páros ismerősei számára, ugyanis fogalmuk sem volt arról, hogy esküvőre érkeznek.
"VÁLOK!
Kérem a barátaimat, hogy ne gratuláljanak a házasságkötesemhez, mert ugyan tényleg hozzámentem Habony Árpádhoz, de már válunk. Sajnos rossz döntést hoztam (hoztunk), amikor igent mondtam, de ez kellett ahhoz, hogy végleg el tudjam engedni Őt. Azt gondoltam bután, hogy a papír majd változtat a dolgokon, pedig semmit! Az esküvőt követően eltűntem egy hétre, így nem maradt kérdés, hogy együtt folytatjuk-e! A szép percek mellé annyi fájdalom szorult a három és fél évbe, megijedtem, hogy akkor most már biztosan így kell leélnem életem hátralevő részét. Nagyon sokat köszönhetünk egymásnak, nagy szerelem volt, örök helye marad a szívemben! Ennyit szerettem volna tudatni a magánéletemről, kérem a sajtó munkatársait, ne keressenek ez ügyben, több mondanivalóm nincs! Habony Zsóka" - állnak Zsóka sorai.

kapocs valik


Máris más férfit csókol Tommyboy felesége!

Az egykori ValóVilág szereplő TommyBoy (Könyves Tamás) és felesége, Anett közel hat éve alkottak egy párt. Az expornós asszony még ki sem mondta válását, már Svájcban van, ahol egy másik férfit csókolgat. A képek láttán a Story felkereste az egykori villalakót, aki elárulta, hogy szerelmével már 8 hónapja külön vannak, ugyanis a lány megcsalta őt. " A válóper már folyamatban van, kívánom Anettnek, hogy találja meg a boldogságot valaki más oldalán." – tette hozzá Tommyboy.

tommyboy valas

A távolság vert éket Heidi Klum házasságába?

Időről-időre felmerülnek olyan pletykák, melyek szerint Heidi Klum és Seal 2006 óta tartó házassága a végét járja. A páros eddig mindig sikeresen túl lett a hullámvölgyeken, ám egyes források szerint újra a válási papírok beadásán gondolkoznak. Egy közeli ismerős tudni véli, hogy rengeteget küzdenek mostanában egymással, egymásért, és a távolság az, ami éket ver kapcsolatukba. Ugyanis Seal legújabb albumát, a Soul 2-t népszerűsíti egy turné keretein belül.

heidi klum seal valas

 Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon
Legnépszerűbb cikkek

Új dallal indítja 2019-et Dua Lipa

2019. január 29. 11:56

Az összes hír megtekintése