2019. október 15.

Vadászgéppel hasított a Morning Show műsorvezetője

2014. május 01. 09:33 Szerző: Nicole

A Class Fm reggeli műsora mára egy ország kedvencévé vált. Nem csoda, hiszen a humoros műsorvezetők mindent megtesznek azért, hogy jól induljon a napunk. Azt gondolnánk, hogy ezt a hangulatot és megannyi őrült pillanatot nem lehet fokozni. Nos, a híres trió bebizonyította, hogy az extrémitásnak nincs határa.

A Morning Show csapata újabb bevállalós küldetésre vállalkozott, ezúttal Vadon Janin volt a sor, hogy megméretesse magát. A műsorvezető egy vadászrepülő pilótafülkéjében görcsösen markolászta a kapaszkodót a manőverek közben, de végül épen és egészségesen ért földet. Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri Jani gyerekkori álmát váltotta valóra azzal, hogy egy Alpha Jettel a felhők közé küldték. A levegőben töltött perceket élő adásban élvezhették végig a Class FM hallgatói is.    

 jani_alpha_jet

Magyarország leghallgatottabb rádióműsora először a budaörsi majd a tököli repülőtérről jelentkezett. Minden szem a nap hősére, Vadon Janira szegeződött, akinek kiskori álma volt, hogy egyszer meghódítsa a levegőt. A kívánság valóra vált, ám arra a műsorvezető sem számított, hogy ilyen nagy hatással lesz rá repülés.

 „Semmihez sem hasonlítható ez az élmény, a manővereknek nincs előzménye, minden a lehető leggyorsabban történik, a sebesség elképesztő. A két kapaszkodót markolásztam rendületlenül, mást nem tehettem.” – magyarázta az önkívületi állapotban levő Jani

vadonjani_es_a_pilota01

Kobolddá torzult az arcom a rám nehezedő erők hatására, alig várom, hogy videón visszanézzem mi is történt valójában odafenn. Azt mindenesetre eldöntöttem, hogy mostantól részt veszek az összes értekezleten, mert azon a megbeszélésen, amikor a srácok rólam határoztak, természetesen nem voltam jelen.”- tette hozzá a műsorvezető

 vadonjani_es_a_pilota02

Sebestyén Balázsék nem csak Janit reptették meg, a hallgatók közül kiválasztott „legjobb főnököt” is felültették egy műrepülőre, sőt, saját főnöküket, a Class FM programigazgatóját, Tiszttartó Tituszt is meglepték egy próbakörrel. A piacvezető rádió, repülős napján a Morning Show triója kipróbálta, milyen egy Forma 1-es versenyautón időre kereket cserélni, a programsorozatot pedig Besenyei Péter próbarepülése zárta.

 felszalla.jpg

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon