2019. január 20.

Újabb ötcsillagos bálra készülhet a magyar celebvilág

2017. december 27. 15:48 Szerző: BuliStar

Kevesebb mint két hónap és a magyar sztárvilág újra estélyibe bújik: 2018. február 10-én rendezik a Story Ötcsillag és Díjátadó Gálát. A báli szezon egyik legpatinásabb eseményén 19. alkalommal adják át a Story Ötcsillag és Érték-díjakat a fővárosi Corinthia Grand Hotel dísztermében.

Az Ötcsillag-díjat a Story magazin olvasók öt kategóriában ítélik oda kedvenceiknek, az öt Érték-díj sorsáról pedig a napokban tartott ülést a három „elsőbálozóval” újjáalakult kuratórium. Ezek mellett egy életműdíj lel még gazdára az est folyamán, így összesen 11 díjazottat ünnepel majd a többszáz fős vendégsereg.

A kuratóriumba Pataki Ági filmproducer és Rózsa György televíziós személyiség mellé ezúttal Udvaros Dorottya, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő; Kovács Katalin, háromszoros olimpiai bajnok kajakos; valamint Balázs Fecó, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész csatlakozott.

StoryGala_kuratorium2018

Kovács Katalin megtisztelve fogadta a kuratóriumi felkérést. „Sportolóként én is büszke voltam minden kitüntetésemre, így különleges érzés számomra, hogy én javasolhatok valakit egy ilyen nemes díjra” – mesélte az olimpiai bajnok, aki elmondása szerint kifejezetten élvezte a döntéshozatalt. „Amikor felkértek a részvételre, rögtön beugrott egy név, de ahogy közeledett a találkozónk napja, egyre több jelölt kavargott a fejemben, végül olyan valakit jelöltem, akiben azonnal egyetértettünk.”

Udvaros Dorottya szintén új tagként csatlakozott a kuratóriumhoz. „Nagy örömmel töltött el, hogy pályatársakat javasolhatok erre a díjra. A jelöltem pedig sok mindenben kimagasló volt 2017-ben, és ebben szerencsére a kuratórium is egyetértett velem.” A művésznő annyira lelkesen készült az ülésre, hogy mind az öt Érték-díj kategóriára saját javaslattal érkezett.

Arra, hogy a kuratórium végül kiket díjazott, illetve, hogy kik lesznek a Story olvasók kedvencei, február 10-én derül fény. Vajon Sebestyén Balázs a hatodik Story díját is átveheti 2018-ban? Ismét a Sztárban sztár lesz az olvasók kedvenc produkciója vagy egy új, esetleg rég nem látott koncepció lopta be magát az olvasók szívébe? Másfél hónap múlva mindez kiderül.

KÉPEK a tavalyi Story Gáláról itt!

Megosztás facebookon