2019. május 20.

Tolvai Reni beenged a kulisszák mögé

2014. július 05. 13:10 Szerző: Boggi

Tolvai Renit nemcsak fantasztikus hangjáról, hanem extrém ruháiról is ismerhetik az emberek. Most bepillantást enged a kulisszák mögé és megmutatja milyen is ő színpadra lépés előtt miközben készülődik. Új dalához, melynek címe Backstage (Behind the scenes) fotókat készítettek, melyeken eddig szokatlan őszinteséggel tárulkozik ki!

„Pár hete találkoztam Sean Darin-nel, akinek a managerem mutatott be. Az ő ismert dalát, a Don't you mind-ot imádom. Beszélgettünk és megbeszéltük, hogy készítünk egy trap stílusú dalt együtt. A szám megszületett. Angol verziója: Behind the scenes, valamint magyar nyelven Backstage címmel. A dalban egy nagyon tehetséges kanadai rapper is közreműködik." - árulta el Reni.

btsc2 

"A szövegen sokat gondolkoztam, hogy miről is szóljon, mi az, ami nekem most a legfontosabb. Majd beugrott, hogy mi lenne, ha megmutatnánk hogyan es mi történik a színfalak mögött. A videoklipben hangsúlyozni fogjuk azt, hogy minden embernek vannak rosszabb pillanatai, lelki gondjai. Van mikor sír mielőtt feláll a színpadra, majd mikor elkezdődik a show, már csillognia kell. Az emberek csak boldogan akarják látni az imádott énekesüket, művészüket, elfelejtve azt, hogy mindenki ember es igenis vannak nagyon szomorú pillanatok az ő életükben is. A szám másik vonulata, hogy az énekesnő beleszeret egy fiúba, akitől azt kéri, hogy töltsenek együtt intim pillanatokat a backstage-ben. Így szeretné megmutatni, hogy milyen ember ő valójában, ne csak az énekesnőt lássa benne.” -  mesélte Tolvai Reni.

tolvaireniujklip

A Behind the scenes, Backstage című dalhoz hamarosan videóklipet forgat az énekesnő, melynek hangulata megegyezik az elkészült fotósorozattal.

Megosztás facebookon