2020. július 4.

Több év után itt az új Fresh sláger! - Interjú

2014. július 17. 16:18 Szerző: Nikk

Talán kevesen tudják, hogy a Fresh együttes sosem szűnt meg létezni, hiszen Viki és Andi folyamatosan járták az országot fellépéseikkel. A lánybanda csupán nem szerepelt annyit a médiában, mint korábban és új dallal sem jöttek elő.

Most azonban több év után ismét egy friss szerzeménnyel örvendeztette meg közönségét a Fresh. A dal a Party címet kapta, amelyhez természetesen egy vidám, színes, igazi bulis videoklipet is forgattak a lányok.

„A Party című dalt Hauber Zsolt írta, mint ahogy az összes Fresh szerzeményt. Szerettünk volna egy egyszerű, fülbemászó nyári slágert, amit gyorsan megszeret mindenki! Úgy néz ki, hogy nagy sikere van, mert egész nyáron vannak fellépéseink országszerte.” – kezdte a BuliStar-nak Viki. „Kettőt kiemelnék, az egyik augusztus 15-én a Sziget Fesztiválon, a másik pedig augusztus 19-én BalatonFüreden, a Retrostars rendezvényén lesz. Mindkét fellépést nagyon várjuk, de közösségi oldalunkon is sok infot megtalálhat, aki szeretne találkozni velünk.” – tette még hozzá a bájos énekesnő.

Fesh
Mára Retro sztárokká váltak

„Este kezdtük a forgatást és egész éjjel forgattunk. Elég fárasztó volt a sok táncos jelenet miatt, ugyanakkor imádtuk, hogy ennyire más stílusú világba csöppenhettünk a ruha, helyszín (Dallas étterem – szerk.) és a tánc kapcsán. Sokat nevettünk, amikor elbénáztuk a tánclépéseket. A koreográfiát Szabó Tomi csapata biztosította, az 70-es évek ruháit, pedig Ticci, a Rockabilly Fashion and clothing. Ugyanazzal a sminkes (Titkos Berni) és fodrász (Turcsi Gergő – Zsidró szalon) csapattal dolgoztunk, akikkel szoktunk.” – árulta még el nekünk a barna szépség.

És végül hallgasd meg Te is a csajbanda vidám hangulatú számát:

Megosztás facebookon