2020. február 22.

Tiszta vizet öntött a pohárba zaklatója ügyében Vastag Csaba!

2014. április 11. 22:36 Szerző: Nikk

A médiában nem túl gyakori téma az, amikor egy rajongó már-már megszállottan követi imádottját. Ez a fajta terhes rajongás számtalan formában megjelenhet: túlzott ajándékküldözgetés, interneten való folyamatos írogatás, és még hosszasan sorolhatnánk a példákat. A legdurvább azonban minden bizonnyal a fenyegetőzés, valamint a bálvány házánál, családjánál lévő ólálkodás lehet.

Taylor Swift, Usher, Rihanna,  Britney Spears, Demcsák Zsuzsa, Csobot Adél, vagy éppen Vastag Csaba. Elsőre túl sok közös tulajdonságot, jellemzőt nem találhatnánk a fent említett hírességek között, pedig mégis akad! Ugyanis mindannyian átélték már, hogy milyen az, amikor egy számukra ismeretlen ember olyan szinten kedveli, szereti őket, hogy az már terhes számukra.

Vastag Csaba
Fotó: Nánási Pál

Legutóbb a hazai X-Faktor első szériájának győztese került a média hasábjaira a roppant kényes téma kapcsán. 2011-ben ugyanis a Hot! magazin közölt egy cikket, amelyben egy fiatal lány Vastag Csaba iránt érzett túlzott fanatizmusáról adott hírt. „Nem tartom betegesnek, pedig azt is kinyomoztam, hogy hol lakik, és tudom, hogy hol szokott kávézni, hol a törzshelye. Egyik koncertről a másikra megyek utána: van, hogy százhatvannal vezetek, mert attól félek, hogy lemaradok” – nyilatkozta a lapnak akkoriban Melinda.

A minap pedig már arról számolt be ugyanez a nyomtatott média, hogy Csaba és Melinda tisztázta a dolgokat, félreértéseket, és az énekes számára egyáltalán nem jelent problémát a lány rajongása. Ez a megjelenés pedig kiverte az előadó közönsége, valamint közeli hozzátartozói között a biztosítékot. Ugyanis a szőke lány mivel úgy érezte, hogy a magazin megsértette őt, beperelte a Hot! lapját. A magánéletét kényesen óvó Mr X valóban találkozott rajongójával, de nem szeretett volna ezzel a témával a médiában szerepelni, ám akarata ellenére ez mégis megtörtént.

vastag csaba
Fotó a Szerelem Vándora című klipből

Csaba karrierje során mindig igyekezett semleges, nem részrehajló nyilatkozatokat tenni, hiszen sosem szeretett volna senkit megbántani (Például, ha az X-Faktor későbbi szériáiban arról faggatták, hogy kinek szurkol…). Most azonban hivatalos közösségi oldalán fakadt ki, és védte meg saját igazát a márciusban sikeres nagykoncertet is magáénak tudó énekes.  

„Tudja mindenki, hogy nem szoktam részt venni semmilyen személyeskedő társalgásban, de most az egyszer kénytelen vagyok kifejezni a felháborodásomat. Sokan vannak a maguk szerepét túlértékelve, másoknak a saját fontosságukat hangsúlyozó, bennfentes információknak tűnő kitalált történeteket sugalló Barátaink. – kezdte Csaba.

„Az egyikükkel kapcsolatban kénytelen vagyok valóban tiszta vizet önteni a pohárba. Nem, hogy nem vagyok jóban Varga Melindával, de kifejezetten elhatárolódom Tőle, és mindentől, amit Ő tesz, mond, vagy sugall. A szólásszabadság okán jogom van kimondani, hogy véleményem szerint amiket jelen témával kapcsolatosan tesz, mond vagy általában inkább sugall, és a mód, ahogy teszi azt, távol áll a normálistól.” – tette még hozzá a Fonogram-díjas előadó.

Nos, mi ezúttal küldenénk sok erőt Csabinak, és persze mindenki másnak, aki hasonló cipőben jár...

A legújabb Vastag Csaba sláger!

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon