2020. február 28.

Terry Richardson kitálalt az őt ért szexuális vádakról

2014. június 18. 08:55 Szerző: Nicole

Az amerikai divatfotós végre reagált az őt ért szexuális vádakra, amellyel a New York magazin címlapján szerepelt „Terry Richardson perverz ügye” címmel. Elmondása szerint hamisak azok a vádak, miszerint testi kapcsolatot alakított volna ki modelljeivel. Elmondása szerint soha nem élt vissza munkájával.

"Tény, hogy kompromittáló és sokszor szexuális töltetű fotókat készítek, de az még nem jelenti azt, hogy bárkivel is intimebb kapcsolatot alakítanék ki. Soha nem volt célom kihasználni az embereket. Mindenkinek vannak kínos dolgai, ezeket vagy elmesélik vagy nem, de igazéból ezekhez megint csak semmi közöm. Én ki vagyok békülve magammal és azt hiszem ez a legfontosabb dolog."- mondta Terry.

terry

A sokszor provokatív fotós egyébként soha nem rejtette véka alá, hogy szereti a kirívó, egyedi töltetű fotókat. Sztárok valamint politikusok százai álltak már a Richardson kamerája elé, hogy egyedi képivilágot megteremtve nézhessék vissza arcképüket.

barack-obama-terry-richardson22

"Egyébként, aki ismer, azt tudja, hogy soha nem vagyok kettesben az éppen aktuális modellemmel, mindig ott van az asszisztensem vagy a barátaim akikkel együtt lógunkFényes nappal volt, nem ittunk, nem drogoztunk. Ettől függetlenül is iszonú jó hangulat volt a stúdióban, izgalmas volt, sokat nevettünk, és nagyon ütős képeket hoztunk létre. Mindenki együttműködő volt, jó volt a csapatmunka és így sikerült most is feltárni a szexualitást, persze művészi módon."- tette hozzá.

mileyterry

Ennek ellenére akadnak olyan modellek, akik teljesen mást állítanak a fotósról. Emma Appleton szerint Richardson egy szexuális töltetű üzenettel rohanta le a modell twitter oldalát.

François Sagat by Terry Richardson for OUT33

"Ha megdughatlak, akkor be foglak ajánlani a Voguenak."- írta Richardson, aki váltig tagadja, hogy hasonló üzenetet írt volna. Nevetségesnek tartja, hogy valaki így próbálja bemocskolni a nevét. Azt is tagadta, hogy bármilyen köze lett volna Lindsay Lohan szexlistájához, amiben az áll, hogy romantikus éjszakát töltöttek volna együtt a Chateau Marmont hotelban.

paristerry

Nos, mindenki döntse el, hogy kinek az oldalán áll, egy biztos, Terry meghatározó alakja a divatfotózásnak, mi imádjuk a munkáit, így aztán teljesen mindegy, hogy mivel tölti ki a fotózás szüneteit.

Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon