2019. január 21.

Tagadja a pletykákat Rúzsa Magdi!

2014. március 22. 21:00 Szerző: Nikk

Csütörtök este sor került a hatodik Glamour gálára, ahol a Legjobb énekesnő kategória győztesét nem csupán az elismerés kapcsán emlegették. Több sajtó ugyanis tudni vélte, az egykori Megasztár várandós!

Rúzsa Magdi ismét tarolt, hiszen idén másodszor vihette haza a Glamour Legjobb énekesnőjének járó trófeáját. A vajdasági tehetség egy gyönyörű flitteres, zöld ruhában érkezett a gálára, amelyben néhány fotós némiképp előnytelenül fotózta le őt.

 ruzsamagdiglamournemterhes

A képek láttán pedig több sajtó hírül adta, hogy az egykori Megasztáros várandós. Magdi két és fél éve él harmonikus kapcsolatban szerelmével, Vilmossal, akivel a nyáron eljegyezték egymást. Így hát a média munkatársai szerint semmi akadálya nem lenne a családalapításnak.

A Szerelem, az Egyszer, vagy éppen az Aprócska Blues előadója azonban hivatalos közösségi oldalán cáfolta a pletykákat, melyek szerint hamarosan anyai örömök elé nézne.

„A hírekkel ellentétben, NEM VAGYOK várandós! Egy flitteres ruhát viseltem, ami csillog-villog. Itt egy kép, ami nem photoshopolt (mint egyesek, ha értitek a célzást) vagy fentről vakuzott, így különös módon látszik is, hogy nincs pocaklakóm, de ha lesz, biztosan elmondom! Kellemes estét mindenkinek!” – írta rajongóinak Magdi.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon