2018. október 20.

Szilveszteri meglepetés Bödőcs Tibortól

2014. december 21. 13:48 Szerző: BuliStar

Szilveszter estéjén Bödőcs Tiborral lepi meg nézőit a Comedy Central. A magyar humorcsatornán az év utolsó napján mutatják be – televízióban először – a stand-upos Böllérbalett című önálló műsorát.

Bödőcs hosszú képernyőmentes időszak után ősszel „Az élet értelme és kertészeti tippek” című estjével tért vissza a televíziózáshoz és az évet is a Comedy Centralon búcsúztatja. A Böllérbalett minden eddiginél „közéletibb”, bár aktuálpolitikai utalások helyett Tibor inkább a „nagy egészet” veszi górcső alá a tőle megszokott, utánozhatatlan stílusban. „Már a szakmai bölcsőben, a Zala megyei kezdeteknél gőgicséltem közéleti témákról. A középiskolában sajtószemlével kezdtem a napot az órák alatt, szóval ez az érdeklődés nem új” – magyarázta a témaválasztást Bödőcs Tibor. Maga a különös cím arra utal, hogy egy stand-up műsor akkor jó, ha bohém, mint egy bepálinkázott böllér, ám sebészien pontos, akárcsak a profi balett táncos lépései.böd

A humorista ezúttal szilveszterkor is vissza-visszatéved kiapadhatatlan „szociokútjához”, inspirációi állandó helyszínéhez, szülőfalujához, Búcsúszentlászlóhoz. A valóságban ritkán látni őt tollal a helyi kocsmában. „A jegyzetfüzet elriasztaná az adatközlőket, fejben jegyzetelek és állandó ásatást tartok az emlékeimben, hátha felbukkan valami új lelet. Ehhez nem kell ott lennem a faluban, a Blaha Lujza téren is eszembe juthat egy búcsúszentlászlói jelenet. Persze gyakran hazalátogatok és olyankor mindig felfedezek valami új részletet” – mesélte munkamódszereiről a humorista.

Bödőcs másfél éven át járta az országot a Böllérbalettel, folyamatosan finomítgatta, alakítgatta, és most, hogy végre tökéletesen összeállt, el is búcsúzik tőle. Miután a Comedy Central szilveszterkor bemutatja az estjét, többet ezzel a műsorral nem lép fel. „Nyilván fájdalmas a búcsú, már most számolom, hányszor mondhatom el a poénokat. Ugyanakkor izgalmas, hogy következő, februárban bemutatandó estem, a Cefre Palota hogyan áll össze, lesz-e működő műsor a most még csak kavargó motívumokból” – mondta.böd

Böllérbalett exkluzív premier szilveszter napján 20:15-től a Comedy Central műsorán! Hogy teljes legyen a Bödőcs élmény, a humorcsatorna 19:20-kor leadja Az élet értelme és kertészeti tippek című estet is. A nagy napon a Comedy Centralt reklámmentesen élvezhetik a nézők.

Megosztás facebookon

Hírfolyam

Ed Sheeran a SZIGET-en lép fel!

2018. szeptember 20. 11:34

Új helyszínek a STRAND Fesztiválon

2018. július 26. 11:52

Total Dance a STRANDon

2018. július 12. 08:05

Visszatér ÉNB Kristóf!

2018. szeptember 03. 09:05

Újra modell lett ÉNB Laura

2018. augusztus 28. 09:05

10 érdekesség a SOJA zenekarról

2018. június 06. 10:12

Levetkőztek az ÉNB sztárjai (Fotók)

2018. június 04. 10:12

Legnépszerűbb cikkek

Ed Sheeran a SZIGET-en lép fel!

2018. szeptember 20. 11:34

Az összes hír megtekintése