2018. július 18.

Szexhiány miatt hízik Tóth Gabi?

2014. június 10. 10:20 Szerző: Nikk

Markó Robi és Tóth Gabi kapcsolata tavaly tavasszal kezdődött, mikor a Szombat Esti Láz című műsorban együtt dolgoztak. A páros a show után felvállalta szerelmét.

Aztán rövid időn belül felröppentek a pletykák, melyek szerint mindketten roppant elfoglaltak a munkában, éppen ezért kapcsolatuk nem zökkenőmentes. És bár többször elterjedtek a szakításukról szóló hírek, a páros jó ideig tagadta a rosszindulatú mendemondákat. Idén márciusban azonban kiderült, hogy immáron barátokként, lelki társakként vállalják a további felkéréseket. A lány először a Fókusz kamerájának mesélt a szakításról, akin igencsak látszott, hogy nagyon megviselte ezt a döntés.

Gabi azóta szingliként tengeti napjait, amely úgy tűnik szintén nehezen visel. A Viva Comet jelölt énekesnő ugyanis koncertjein szexuálisan túlfűtött poénokkal köti össze dalait, ráadásul szemmel láthatóan a kilók is felszaladtak rá. Nos, amilyen cikkek jelentek meg Gabiról mostanság, nem csodálkoznánk, hogyha lelkiekben nem lenne minden oké nála.

Tóth Gabi Bravo otto 2014
Fotó: Hír7 - Vásárhelyi Dávid

Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon