2019. január 21.

Szeretettel vált el férjétől Zoltán Erika

2014. június 20. 08:20 Szerző: Nikk

A sok-sok esztendeje színpadon lévő énekesnő, Zoltán Erika 25 éve alkot egy párt férjével, Kátai Róberttel. Azonban mikor ők találkoztak, Erika egy másik házasságban élte mindennapjait.

Zoltán Erika első házassága amolyan klasszikus amerikai felállás volt, miszerint a férj a háttérben intézte az ügyeket, Erika pedig a színpadon állta meg helyét. A szőke énekesnő békében vált el egykori élettársától, Joós Istvántól. "Ha egyszer együtt tudtunk élni majdnem 10 évig szeretetben, rengeteg közös gyönyörű emlékkel és munkával, akkor ugyanezzel a szellemmel kell elválnunk egymástól. És ezt kell folytatnunk barátként.” – árulta el Joshi műsorában a híresség.

A válás után örömmel kötött ki Kátai Róbert karjaiban, akivel azóta immáron lassan 25 esztendeje alkotnak egy párt. Robi és Erika 1990-ben ismerkedtek megy egymással a budapesti Citadella bárban, ahol Robi táncosként dolgozott. Néhány hónapja már szerelmesek voltak egymásba, mikor Erika férje elé állt a hírrel, hogy immáron mást szeret. A producer, dalszövegíró nő végül 7 évvel később mondta ki újra a boldogító igent, majd egy év múlva rá életet adott lányának, Zoé Robertának.

"Őrült dolgokat csináltam. Mindig mindenkivel meggyanúsítottam. Ha a tánciskolából emlékezett valakinek a nevére a rossz névmemóriájával, már idegbeteg voltam" – árulta el korábban a Story magazinnak Erika. Én úgy fogom fel, a féltékenység is azt jelzi, hogy húsz év után is fontosak vagyunk egymás számára. Tényleg olyanok vagyunk mi ketten, mint a zsák meg a foltja." – tette még hozzá.

 Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon