2019. július 24.

Szerepelj musicalben! Sztárokkal játszhatsz egy színpadon!

2014. október 14. 20:20 Szerző: Nikk

Tóth Vera rendezőnő évek óta keresi, és egyengeti a fiatal tehetségeket, akiknek musicalekben, előadásokban ad szerepet, hogy megmutathassák magukat a nagyközönségnek. Vera munkáját egy kiváló koreográfus, Király Béla (aki többek között a Casanova Night Musical koreográfiáját is készítette), valamint Fejes Szandra énekesnő-színésznő segíti.

Emellett sztárok, neves színészek és énekesek is csatlakoznak az előadásokhoz, hogy segítsék a fiatalokat. A válogatásokon nem csak énekeseket keresnek, ugyanis a rendezőnő számára fontos, hogy színészi adottságokkal is rendelkezzenek a tehetségek. Hogy munkájuk zökkenőmentesen működhessen, a FAME Production támogatja tevékenységüket. A speciális, egyben roppant gyakorlati művészeti iskolában a média, filmes, zenés, színház, divat szakmákban dolgozó szakemberek közreműködésével segítik a fiatalokat a pályaválasztásban, készségeik fejlesztésében.fame 2„Már külső szemmel is figyelemmel kísértem a FAME munkáját, szakmai irányvonalát. Egy számomra kedves tanítványom, Fejes Szandra is tanít náluk, és ő hívott el egy FAME végzős csoport vizsgájára. Ezen a vizsgán derült ki, hogy a vezetőkkel (Tóth Kata, Tóth Kíra) egy a célunk, így egyértelmű lett a közös munka lehetősége!” – kezdte Tóth Vera rendezőnő, aki azt is elárulta nekünk, hogy az első közös projekt egy kerettörténetbe szőtt előadás lesz. Ez a produkció a Férfilélek – Női helyzet sorskérdéseket járja körbe sok zenével, és látványos táncjelenetekkel.

Az első castingokra már sor került a FAME stúdióban, ám a csapat gőzerővel keresi még a további tehetségeket. „Az első körben a FAME növendékeit néztük meg, de mivel több projekt terve is megfogalmazódott bennem, így további énekesek és táncosok jelentkezését várjuk még.” – mondta Vera. „A FAME nélkül nem tudnám létrehozni ezeket az előadásokat, hiszen ők biztosítják a hátteret, hogy minden zökkenőmentesen mehessen.”  - tette még hozzá a rendezőnő.fameA következő meghallgatásra október 18-án (szombaton) kerül sor, ahol táncosok és énekesek egyaránt megmutathatják magukat a szakmai zsűrinek. Hogy kinek van meg minden esélye arra, hogy szerepet kapjon egy produkcióba? A rendezőnőt a mögöttes tartalom, a valódi érzelmek megmutatása, átélése, színpadra állítása fogja meg igazán, ami az eddigi összes munkájában megjelent. A táncosokat (váltóruhával, cipővel) 13:00 és 14:30 között, az énekeseket (3 különböző érzelemvilágú dallal) pedig 14:30-17:00 óra között várják a stúdióban (1146. Budapest. Ajtósi Dürer sor 19-21. Professzorok háza 7. emelet). A jelentkezéseket az info@fameproduction.hu mail címen várják!

Megosztás facebookon