2019. január 21.

Story Ötcsillag Díj 2014: az esélyesek névsora

2014. január 23. 13:30 Szerző: Csé Zsé Forrás: zene.hu

Idén sem maradhat ki az év legrangosabb díjátadója. Immár tizenötödik alkalommal gyűlnek össze a hazai hírességek és a média kiemelkedő személyiségei az ország legcsillogóbb estélyén, a Story Ötcsillag Díjátadó Gálán. Február 1-én végre kiderül, hogy 2013-ban kik voltak a közönség igazi kedvencei!

A hazai sztárvilág legfontosabb szereplői és meghatározó hírességei jubileumi alkalommal gyűlnek össze a Royal Szálló elegáns dísztermében a Story Ötcsillag Díjátadó Gálán. Ezen az eseményen a magyar hírességek színe-java jelen van.

A Story Ötcsillag Díj immár másfél évtizede Magyarország legnívósabb közönségdíja, egy különleges megbecsülés jelképe, amit a lap sokszázezres olvasótábora ajándékoz a magyar sztárvilágnak. Tizenöt éve minden esztendőben az adott év végétől a következő év elejéig szavazhatnak az olvasók levélben, sms-ben és e-mail-ben is. Maguk a sztárok is izgatottan várják, hogy a különböző kategóriákban végül ki győzedelmeskedik, ki viheti haza a már legendásnak számító ötcsillagos, különleges díjat.

„Büszkék vagyunk rá, hogy idén immár a 15. Story Ötcsillag Díjátadóra készülünk, ami bizonyítja, hogy valódi hagyományról beszélhetünk, amely a múlt század végétől már a XXI. század másod évtizedéig tart. A nyertesek kilétét még teljes homály fedi, de biztos vagyok benne, hogy idén is a legméltóbbak kapják majd az Ötcsillag-díjat.” – mondta Ómolnár Miklós, a Story magazin főszerkesztője.

Az esélyesek

Ebben az esztendőben is izgalmas Gálának nézünk elébe. Sok még a kérdőjel. Vajon Sebestyén Balázs ötödször is elviszi Az Év Műsorvezetője díjat? Netán Gundel Takács Gábor dupláz, vagy sikerszériájukat megszakítja Istenes Bence és Friderikusz Sándor?

 sebestyén_story

istenesbence_story

Ördög Nóri már kétszer volt az Év műsorvezető-nője, de ő most babázik. Jó esélyekkel indul az újrázásban Erős Antónia és Várkonyi Andrea, akik egyszer már örülhettek a közönség elismerésének. Ám könnyen lehet, hogy végül a zenei tehetségkutató műsorvezetője Lilu vagy a népszerű gasztroműsor vezetője, Borbás Marcsi diadalmaskodik.

 ordog_nora_lilu_story

A zenei kategória jelöltjei is mind mérföldkőnek számítanak itthon: Ákos mellett az LGT-t, a feltörekvő ByeAlexet és a posztumusz díjra jelölt Cipőt is megtaláljuk a névsorban.

 ákos_story

byealex_story

Csányi Sándor, Stohl András, Tompos Kátya és Osvárt Andrea Az Év Színésze díj várományosai. Stohl András volt már Év Műsorvezetője, sőt az Év Színésze is, vajon idén besöpör egy harmadik díjat, netán Csányi Sándor duplázik, avagy lehetőséget kapnak a többiek is?

 csányi_story

stohl_story

A jelölések mellett a közönség idén is szavazhat egy kötetlen kategóriában, „ Az Év Leg-leg-leg”-jében. A különleges produkciókat illető díjat a szavazók által tetszőlegesen jelölt személy vagy akár külön műsorszám kaphatja. A tavalyi év díjazottja a Class FM Morning Showja volt, pontosan tükrözve a különleges kategória lényegét.

Story Ötcsillag Díj jelöltjei:

Az Év Műsorvezetőnője:

Borbás Marcsi, Erős Antónia, Lilu, Várkonyi Andrea

Az Év Műsorvezetője:

Friderikusz Sándor, Gundel Takács Gábor, Istenes Bence, Sebestyén Balázs

Az Év Színésze:

Csányi Sándor, Stohl András, Tompos Kátya, Osvárt Andrea

Az Év Zenei Produkciója:

Ákos, ByeAlex, LGT, Cipő (posztumusz díj)

Az Év Televíziós Produkciója:

Az ének iskolája, A következő!, Magyarország, szeretlek!, Éjjel-nappal Budapest, X-Faktor, Sztárban sztár, Édes élet, Vundersőn és zuperszexi

 

Az Ötcsillag Gála elegáns társa egy évtizede a Sanoma Kiadó által alapított Érték-díj, melynek tekintélyes szakmai kuratóriuma – Szinetár Miklós, Huszti Péter, Halász Judit és Presser Gábor – évről évre új tehetségekre irányítja a reflektorfényt. Idén is izgatottan várjuk, kik lesznek a 2013-as esztendő felfedezettjei a színművészet, a zene és a média világában.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon